| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Thirty Seconds Over Tokyo (1944) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Thirty Seconds Over Tokyo (1944)Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2013 u 20:59 |
|
Thirty Seconds Over Tokyo (1944) ![]() IMDb Režija: Mervyn LeRoy Scenarij: Dalton Trumbo, prema djelu Teda W. Lawsona Žanr: Drama, Istorijski, Ratni, Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 138 min Van Johnson ... Ted Lawson Robert Walker ... David Thatcher Tim Murdock ... Dean Davenport Don DeFore ... Charles McClure Herbert Gunn ... Bob Clever (as Gordon McDonald) Phyllis Thaxter ... Ellen Lawson Stephen McNally ... 'Doc' White (as Horace McNally) John R. Reilly ... 'Shorty' Manch Robert Mitchum ... Bob Gray Scott McKay ... Davey Jones Donald Curtis ... Lieut. Randall Louis Jean Heydt ... Lieut. Miller William 'Bill' Phillips ... Don Smith (as Wm. 'Bill' Phillips) Douglas Cowan ... 'Brick' Holstrom Paul Langton ... Captain 'Ski' York Ratna drama o pohodu američkih pilota na Japan u travnju 1942., inspirirana istinitim događajima opisanima u knjizi sudionika tih događaja, majora Teda W. Lawsona. The Doolittle Raid Pilot Ted Lawson (Van Johnson) sprema se u Tokio, na tajni vojni zadatak koji vodi pukovnik Jimmy Doolittle (Spencer Tracy). To mu teško pada, osobito zbog činjenice da ostavlja mladu suprugu Ellen (Phyllis Thaxter) s kojom se tek vjenčao i koja je usto i trudna. Ellen ga ispraća s ljubavlju i brigom, te se ohrabreni Ted pridružuje kolegama Bobu (Robert Mitchum), Shortyju (John R. Reilly) i mnogima drugima, u opasnom zadatku s kojeg se možda neće vratiti živ " NAGRADE: 1945, dobitnik Oscara za najbolje specijalne efekte Ažurirao Kneginja - 03.Veljaca/Feb.2015 u 22:47 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2015 u 22:48 |
|
Prevod je najavio Gaca62 ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2015 u 12:44 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2015 u 00:00 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |