Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Zero Theorem (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Zero Theorem (2013)

The Zero Theorem

The Zero Theorem (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2013

Žanr:

drama, fantazija, znanstvena fantastika

Trajanje:

107 min

Režija:

Terry Gilliam

Scenarij:

Terry Gilliam
, Pat Rushin

Glavne uloge:

Matt Damon
  >  Management
David Thewlis
  >  Joby
Peter Stormare
  >  Doctor
Sanjeev Bhaskar
  >  Doctor
Ray Cooper
  >  Man in Street Commercial
Margarita Doyle
  >  Mancom Computerised Lips
Tilda Swinton
  >  Dr. Shrink-Rom
Mélanie Thierry
  >  Bainsley
Christoph Waltz
  >  Qohen Leth
Ben Whishaw
  >  Doctor
Emil Hostina
  >  Slim Clone
Rupert Friend
  >  Man in Street Commercial
Lily Cole
  >  Woman in Street Commercial
Lucas Hedges
  >  Bob
Gwendoline Christie
  >  Woman in a Street Commercial

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Zero Theorem (2013)
    Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2014 u 13:21

Žanr: Drama, Fantazija, Sci-Fi
Trajanje: 107 min
Zemlja: SAD, Rumunija
Režija: Terry Gilliam
Scenario: Pat Rushin

Glavne uloge:
Christoph Waltz ... Qohen Leth
Mélanie Thierry ... Bainsley
David Thewlis ... Joby
Lucas Hedges ... Bob
Matt Damon ... Management
Ben Whishaw ... Doctor 3
Tilda Swinton ... Dr. Shrink-Rom

Radnja:
Ekscentrični usamljeni kompjuterski genije, koji oseća egzistencijalne teskobe, radi na tajnom zadatku čiji je cilj pronalaženje svrhe života ili utvrđivanje da svrha zapravo ne postoji. On je samo jednom osetio ljubav i strast, i to mu je bilo dovoljno da nastavi da živi.

Komentar reditelja:
Pokušali smo da napravimo iskren, duhovit, divan i iznenađujući film - jednostavan film o složenom čoveku današnjice koji iščekuje poziv kojim će razrešiti problem smisla postojanja. Ovo je film o večitoj težnji za ljubavlju i prijateljstvom, prepun uvrnutih likova i sjajnih uloga (Teri Gilijam)

izvor: fest.rs

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2014 u 20:08

new1 hvala za prevod prijatelmkd

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
new1 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj new1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2014 u 22:19
Kneginji hvala na pivu, a film...
recimo to ovako: ono kako je režiser opisao (gore u blogu o filmu) ovaj film tek je... uz svo dužno poštovanje prema njegovoj misli, ma nije ni dodirnuo površinu onoga što je trebao reći. Netko ima dobar šlif tko je vodio ovu postavu (režiser?) i osmislio sve ovo, a "ovo" ima previše toga, od boja (šarenilo, kontrasta tamno - svijetlo, sepia pa izmjene svega toga), likovi (koji su još koloritniji no sam film), radnja (koja ovdje ima sporednu ulogu) itd. Film nije akcija, nije krimić, nije ni SF u onom smislu, nije ni čista drama, a opet nije ni komedija mada ima elemenata tragikomedije nije ni to. Kritika nečeg je ali ne bih znao čega. Ne bih vam mogao spoilati film sve kad bih i htio jer... mislim da je nemoguće sažeti to u bilo koju drugu formulaciju nego: pogledajte film.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.