Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Words (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Words (2012)

The Words

The Words (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ukradena priča

Godina:

2012

Žanr:

drama, misterij, ljubavni, triler

Trajanje:

102 min

Režija:

Brian Klugman
, Lee Sternthal

Scenarij:

Brian Klugman
, Lee Sternthal

Glavne uloge:

Jeremy Irons
  >  The Old Man
Dennis Quaid
  >  Clay Hammond
John Hannah
  >  Richard Ford
Liz Stauber
  >  Camy Rosen (as Elizabeth Stauber)
Bradley Cooper
  >  Rory Jansen
Lucinda Davis
  >  Vendor
Vito DeFilippo
  >  New York Apartment Doorman (as Vito De Filippo)
Brian Klugman
  >  Jason Rosen
Michael McKean
  >  Nelson Wylie
Ron Rifkin
  >  Timothy Epstein
Zoe Saldaña
  >  Dora Jansen
J.K. Simmons
  >  Mr. Jansen
Gianpaolo Venuta
  >  Dave Farber
James Babson
  >  Dan Zuckerman
Olivia Wilde
  >  Daniella
Ben Barnes
  >  Young Man
Nora Arnezeder
  >  Celia
Kevin Desfosses
  >  Rory's Assistant (as Kevin Desfossés)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Words (2012)
    Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2012 u 20:46

The Words (2012)

Žanr
: drama, ljubavni

Režija: Brian Klugman, Lee Sternthal

Jezik
: engleski

Uloge: Bradley Cooper, Zoe Saldana, Olivia Wilde, Jeremy Irons, Dennis Quaid, Ben Barnes

Premijera: 7. septembar 2012. godine

Rori Jansen, pisac, želi da postane slavan. Kada nađe rukopis u staroj akten tašni, shvata da je taj materijal nešto izuzetno i da bi očajnički voleo da je on tako nešto napisao. Odlučuje da ga progura kao svoje delo i dostiže dugo očekivanu slavu i priznanja. Međutim, ubrzo shvata da mu život u laži ne pada baš tako lako, i da će morati da plati cenu svog postupka...

Preuzeto sa:
http://www.filmovanje.com

IMDB
: http://www.imdb.com/title/tt1840417/

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2012 u 23:32

Grent Pop hvala za prevod Smile

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
DJIKENCE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj DJIKENCE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2026 u 10:51
Изненадила сам се што овај филм још нема оцену корисника па након што га одгледах у "ситне сате" реших да пробијем лед. Можда сам погодила неки унутрашњи тајминг, али мени је баш "легао". Занимљива, интригантна прича, без обзира што заплет, у смислу присвајања туђег рукописа и свих искушења које тај поступак са собом носи, није нов, овде је представљена на један слојевит начин. Сценаристичка основа је јако добра, у основи су питања животних избора, етичких странпутица и значења РЕЧИ у животу писца, али и "обичних " људи који га окружују, тако да је и наслов филма пун погодак. Екипа реномираних глумаца је била на нивоу задатка, прича тече природно, лагано све до ефектног краја, тако да од мене ПРЕПОРУКА! И наравно, захвалност члану Grent Pop за превод.
Na vrh
DJIKENCE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj DJIKENCE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2026 u 10:57
P:S. Ја не волим да знам детаље приче кад гледам филм, јер ми то квари утисак, волим да сама откривам, па ако сте филмофил тог типа, немојте читати опис филма, довољне су информације које је поставио/ла CSInvestigator.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2026 u 11:43
Pa dosta filmova nije pokriveno komentarima, eto ti jesi dati.

Dobar mi je film.

Svidja mi se nelinearni narativ, i druga prica mi je zanimljiva. 

Dzeremi Ajrnos mi je najbolji sto se glume tice, pa Kvejd i Kuper.

Ima tu finih stvari oko krize umetnika, njegovog identiteta, inspiracije, dalje i integriteta, dabome izbori koje nacinimo i teret koji moramo da nosimo, takodje oko stvaralastva sta unosimo u njega, itd.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.