| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Words (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: The Words (2012)Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2012 u 20:46 |
|
Žanr: drama, ljubavni Režija: Brian Klugman, Lee Sternthal Jezik: engleski Uloge: Bradley Cooper, Zoe Saldana, Olivia Wilde, Jeremy Irons, Dennis Quaid, Ben Barnes Premijera: 7. septembar 2012. godine Rori Jansen, pisac, želi da postane slavan. Kada nađe rukopis u staroj akten tašni, shvata da je taj materijal nešto izuzetno i da bi očajnički voleo da je on tako nešto napisao. Odlučuje da ga progura kao svoje delo i dostiže dugo očekivanu slavu i priznanja. Međutim, ubrzo shvata da mu život u laži ne pada baš tako lako, i da će morati da plati cenu svog postupka...
Preuzeto sa: http://www.filmovanje.com IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1840417/ |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2012 u 23:32 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
DJIKENCE
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2026 u 10:51 |
|
Изненадила сам се што овај филм још нема оцену корисника па након што га одгледах у "ситне сате" реших да пробијем лед. Можда сам погодила неки унутрашњи тајминг, али мени је баш "легао".
Занимљива, интригантна прича, без обзира што заплет, у смислу присвајања туђег рукописа и свих искушења које тај поступак са собом носи, није нов, овде је представљена на један слојевит начин. Сценаристичка основа је јако добра, у основи су питања животних избора, етичких странпутица и значења РЕЧИ у животу писца, али и "обичних " људи који га окружују, тако да је и наслов филма пун погодак. Екипа реномираних глумаца је била на нивоу задатка, прича тече природно, лагано све до ефектног краја, тако да од мене ПРЕПОРУКА!
И наравно, захвалност члану Grent Pop за превод.
|
|
![]() |
|
DJIKENCE
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2026 u 10:57 |
|
P:S.
Ја не волим да знам детаље приче кад гледам филм, јер ми то квари утисак, волим да сама откривам, па ако сте филмофил тог типа, немојте читати опис филма, довољне су информације које је поставио/ла CSInvestigator.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2026 u 11:43 |
|
Pa dosta filmova nije pokriveno komentarima, eto ti jesi dati. Dobar mi je film. Svidja mi se nelinearni narativ, i druga prica mi je zanimljiva. Dzeremi Ajrnos mi je najbolji sto se glume tice, pa Kvejd i Kuper. Ima tu finih stvari oko krize umetnika, njegovog identiteta, inspiracije, dalje i integriteta, dabome izbori koje nacinimo i teret koji moramo da nosimo, takodje oko stvaralastva sta unosimo u njega, itd. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |