| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Tattooed Stranger (1950) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Tattooed Stranger (1950)Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2013 u 02:01 |
|
The Tattooed Stranger (1950) ![]() IMDb Režija: Edward Montagne Scenarij: Philip H. Reisman Jr. Žanr: Krimi, Drama, Film-Noir, Misterij, Romansa Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 64 min John Miles ... Detective Tobin Patricia Barry ... Mary Mahan Walter Kinsella ... Lieutenant Corrigan Frank Tweddell ... Captain Lundquist Rod McLennan ... Captain Gavin Henry Lasko ... Joe Canko Arthur L. Jarrett ... Johnny Marseille Jim Boles ... Fisher William Gibberson ... Aberfoyle Simpatični Frank Tobin (J. Miles) mladi je njujorški detektiv, fakultetski obrazovan momak i veteran Drugog svjetskog rata, čiji je posao uglavnom vezan uz forenziku u policijskom laboratoriju. S druge strane, poručnik Corrigan (W. Kinsella) iskusni je sredovječni policajac iz odjela za umorstva, koji upravo s Frankom preuzme istragu ubojstva nepoznate žene. Ona je u jednom gradskom parku pronađena mrtva u ukradenom automobilu, a jedini detalji koji bi detektive možda mogli uputiti u istrazi su tetovaža na njezinom ramenu i uzorak egzotične trave pronađen na mjestu zločina. Želeći doznati o kakvoj je travi riječ, Frank se zaputi u prirodoslovni muzej u kojem kao botaničarka radi privlačna Mary Mahan (P. Barry). Nakon što Corrigan u mrtvačnici iznenadi provalnika koji s pokojnice pokuša ukloniti dio kože s tetovažom, Frank u posljednji trenutak ubije neznanca i time kolegi spasi život. Istraga crteža na tetovaži obojicu će ih odvesti do majstora za tetovažu Johnnyja Marseillea zvanog Električni Rembrandt (A. L. Jarrett), koji će im otkriti da je riječ o sidru. Čini se da je ubijena koristila više imena, te da su iza nje čak četiri braka iz kojih je na račun osiguranja zaradila veliki novac. TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |