| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Shadow Line (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Shadow Line (2011)Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2014 u 23:12 |
|
The Shadow Line (2011) ![]() IMDb Kreator serije: Hugo Blick Režija: Hugo Blick Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 1 sezona, 7 epizoda, 60 min Chiwetel Ejiofor ... Jonah Gabriel (7 episodes, 2011) Christopher Eccleston ... Joseph Bede (7 episodes, 2011) Kierston Wareing ... Lia Honey (7 episodes, 2011) Richard Lintern ... Patterson (7 episodes, 2011) Malcolm Storry ... Maurice Crace (7 episodes, 2011) Clare Calbraith ... Laura Gabriel (7 episodes, 2011) Stephen Rea ... Gatehouse (6 episodes, 2011) Rafe Spall ... Jay Wratten (6 episodes, 2011) Lesley Sharp ... Julie Bede (6 episodes, 2011) David Schofield ... Sergeant Foley (5 episodes, 2011) Tobias Menzies ... Ross McGovern (5 episodes, 2011) Malcolm Quiggin ... Harvey Wratten (1 episode, 2011) Britanska mini serija donosi nam triler o zavjeri, koji oživljava dramatični svijet mutnog morala i suprotstavljenih likova koji ga ispunjavaju. Policija otkriva tijelo čovjeka ubijenog iz blizine i ubrzo shvataju da je u pitanju Harvey Wratten, vođa jedne od najvećih kriminalnih organizacija u Velikoj Britaniji. Nakon što je odležao 2 godine od 18, na koliko je bio osuđen zbog svoje uloge u uvozu heroina vrijednog 11 milion funti, Reten je pomilovan i upravo je izašao iz zatvora. Istraga okolnosti Retenove smrti pripada detektivu Jonahu Gabriel, kome je to prvi slučaj nakon što se oporavio od ranjavanja u jednoj akciji, u kojoj mu je partner poginuo. Prevode je uradio: gede TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |