| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Secret Laughter of Women (1999) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Secret Laughter of Women (1999)Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2014 u 19:24 |
|
The Secret Laughter of Women (1999) ![]() ![]() Režija: Peter Schwabach Scenarij: Misan Sagay, O.O. Sagay Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: UK, Kanada Trajanje: 99 min Uloge: Colin Firth ... Matthew Field Nia Long ... Nimi Da Silva Dan Lett ... John Joke Silva ... Nene Ariyon Bakare ... Rev. Fola Melodrama koja veliča solidarnost i požrtvovnost među ljudima, uzimajući priču iz afričke kršćanske komune, snimljena je u provansalskoj prirodi, dragih likova i zabavne pričice viđene dječakovim očima. Neudata pobožna Nigerijka Nimi da Silva živi mirnim životom unutar komune koju sačinjavaju Nigerijke, u pitoresknom mjestašcu u južnoj Francuskoj. Uz njezin glavni posao vrtlarenja je i briga za maloljetnog sinčića Sammyja koji je vrlo zreo za svoje godine. Sammy provodi dane uz Matthewa, crtača njegovog omiljenog strip-junaka Saracena, uz kojega se i sam okušava u crtanju ismatra da je za Matthewa idealna partija njegova samohrana majka te ih pokušava spojiti pod svaku cijenu. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |