| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015)Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2015 u 23:23 |
|
The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015) ![]() ![]() Režija: John Madden Scenarij: Ol Parker Žanr: Komedija, Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija, SAD Trajanje: 122 min Uloge: Dev Patel ... Sonny Kapoor Maggie Smith ... Muriel Donnelly Danny Mahoney ... Car Valet David Strathairn ... Ty Burley Judi Dench ... Evelyn Greenslade Slavni 'Best Exotic Marigold Hotel' ima samo još jedno slobodno mjesto, a za njega se pokušava izboriti tajanstveni i šarmantni stranac. Naravno, sve će se žene poželjeti izboriti za njega, a Sonny za to vrijeme pokušava realizirati svoj san o otvaranju drugog hotela. U međuvremenu, približava se Sunaina i Sonnijeva svadba, no kako su običaji i zahtjevi tradicionalnog indijskog vjenčanja vrlo komplicirani i složeni, Sonny nema puno vremena te prijeti opasnost da sve propadne. Prevod je uradio: MidnightCaller ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2015 u 16:34 |
|
MidnightCaller hvala za prevod ![]() Uzitak je bio gledati omiljene glumce kao sto su Maggie Smith, Judi Dench, Bill Nighty, jedino sto mi je zao sto izgleda ako budu radili i 3 deo, Maggie nece biti. Nenadmasna je ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
MidnightCaller
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 01.Lipanj/Jun.2009 Lokacija: SFRJ Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2015 u 21:15 |
|
Nema na čemu, the pleasure was all mine :) Poleteo sam kao manijak čim sam ga video. Tako sam uživao u prvom delu, i gledanju i prevodu, da bi mi bilo žap da je neko drugi preveo drugi deo :)
Sve je manje dobrih filmova. Razmišljam da uhvatim Kumiko, the Treasure Hunter. |
|
|
Life is not a movie. Good guys lose, everybody lies, and love... does not conquer all.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |