| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Mouthpiece (1932) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Mouthpiece (1932)Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2013 u 22:06 |
|
The Mouthpiece (1932) ![]() IMDb Režija: James Flood, Elliott Nugent Scenarij: Joseph Jackson, prema djelu Franka J. Collinsa Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 86 min Warren William ... Vincent 'Vince' Day Sidney Fox ... Celia Farraday Aline MacMahon ... Miss Hickey, Day's Secretary John Wray ... Mr. Barton Mae Madison ... Elaine Ralph Ince ... J.B. Roscoe Morgan Wallace ... E.A. Smith Guy Kibbee ... Bartender J. Carrol Naish ... Tony Rocco Walter Walker ... District Attorney Forbes Stanley Fields ... Mr. Pondapolis Murray Kinnell ... Thompson, Day's Butler Noel Francis ... Miss DeVere William Janney ... John 'Johnny' Morris Mladi odvjednik Vincent Day radi kao tužilac i na dobrom je putu prema uspjehu. Kada Vincent shvati da je čovjek koji je osuđen na smrt sa električnom stolicom nevin, zgrozi se i da otkaz. Uskoro se zaposli kao branitelj, specijaliziran za zastupanje gangstera i kriminalaca, te iskorišćava svaku taktiku da ih oslobodi. Vremenom Vincent postane utjecajan i bogat, ali i shvati u kakvim zabludama je bio. Film se djelimično naslanja na roman 'The Great Mouthpiece' autora Genea Fowlera u kojem opisuje život velikog branitelja Billa J. Fallona koji je uspješno branio kockara i gangstera Arnolda Rothsteina u 20-tim godinama prošlog stoljeća. Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2013 u 19:00 |
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |