| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Last: Naruto the Movie (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kostap5
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 11.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 317 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Last: Naruto the Movie (2014)Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2015 u 13:45 |
|
The Last: Naruto the Movie (2014) ![]() Žanr: Anime, Drama, Akcija, Romansa, Avantura. Trajanje: 105 min. Država: Japan. Jezik: Japanski. Uzrast: 13+. Režija: Tsuneo Kobayashi. Scenario: Masashi Kishimoto. Uloge/Glasovi: Uzumaki Naruto.........Takeuchi Junko Nara Shikamaru..........Morikubo Showtaro Hyuuga Hinata..........Mizuki Nana Haruno Sakura..........Nakamura Chie Sai.........Hino Satoshi Ootsutsuki Toneri..........Fukuyama Jun O FILMU Dve godine nakon završetka Četvrtog velikog rata nindži, mesec, koji je Hagoromo Ocucuki stovrio radi čuvanja Gedo statue, iznenada počinje da pada na Zemlju, preteći opstananku ljudskog roda. Usred te nezgode, direktni naslednika Kaguje Ocucuki, Toneri Ocucucki, otima Hanabi, na Mesec. Ubrzo potom, Naruto sa svojim saborcima, započinje spasilačku misiju, koja se na kraju razvija u borbu za spasenje sveta. Autor titla: Kostap5 |
|
|
[URL=http://kostap5.ucoz.com/" rel="nofollow][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/26ee7d05-3fea-4f5d-8fe8-320e8d368da0.png1][/URL]
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2015 u 14:49 |
|
Hvala Kostap5 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |