| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Hard Times of RJ Berger (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Hard Times of RJ Berger (2010)Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 11:39 |
|
David Katzenberg i Sethe Grahame Smith zajednički osmišljavaju dvadesetominutnu teen seriju o malom štreberu čiji život počinje novi život nakon što mu na jednoj košarkaškoj utakmici spadne dres, a cela škola vidi njegovog… pitona. Bergera upoznajemo kako masturbira na crtež neke Aksa-olike ribe. Njegovi roditelji su svingeri. Njegova prijateljica (frik cura) nosi majicu na kojoj je njegova slika i poruka „I Want You Inside Me“. Na žurci njegov štrebortak ljubi ribu koja je upravo povratila (po njemu). I, da- Berger u ključnom trenutku problem razrešava svojom kitom. Žanr: Komedija Prevod: Bagzi94
Ažurirao bagzi94 - 25.Kolovoz/Aug.2010 u 11:39 |
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 05:31 |
|
Skinuo i odgledao prvu epizodu.Nije tematika po mom ukusu,ali bizarni elementi jesu!Uspela je da me zainteresuje tako da ću da utvrdim vredi li je gledati nadalje.
Oddledao drugu epizodu u kojoj serija polako poprima smisao.U najavi za seriju i tokom prve epizode deluje kao kao bezvezno tručkanje,međutim vredi pogledati-počinju da mi se dopadaju i likovi i tok radnje. Svaka čast bagzy94 za najavu ![]() ![]() !!!Da li valja prevod,tome sam presudio ocenom i komentarom na predviđenom mestu.![]() Ažurirao svajcarac78 - 08.Rujan/Sep.2010 u 10:36 |
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 12:20 |
|
Počela je druga sezona.
|
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
aleksandar-panovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 28.Lipanj/Jun.2013 Lokacija: Raska Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2013 u 19:07 |
|
Da li neko zna gde moze da se nadje prevod za drugu sezonu ove serije ?
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |