| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Great Gilly Hopkins (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Great Gilly Hopkins (2016)Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2016 u 02:41 |
|
The Great Gilly Hopkins (2016) ![]() Režija: Stephen Herek Scenarij: Katherine Paterson, David Paterson Žanr: Komedija, Drama, Obiteljski Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 99 min Sophie Nélisse ... Gilly Hopkins Kathy Bates ... Maime Trotter Glenn Close ... Nonnie Hopkins Octavia Spencer ... Miss Harris Julia Stiles ... Courtney Rutherford Hopkins Bill Cobbs ... Mr. Randolph Billy Magnussen ... Ellis 12-godišnja Gilly Hopkins je odrastala u udomiteljskim obiteljima koje je do sada uvijek nadmudrila, sve dok ne upozna upozna Maime Trotter. U nastojanju da nadmudri Maime i njenu brižnu ljubav, Gilly prijeti da uništi jedinu šansu da bude dio prave obitelji. Prevod je uradio: zaboravko2 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |