| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Gatekeepers (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Gatekeepers (2012)Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2013 u 09:19 |
![]() Režija: Dror Moreh Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski, Hebrejski Država: Izrael, Francuska, Njemačka, Belgija Trajanje: 101 min Uloge: Radnja filma:
Reditelj Dror Moreh nudi intiman pogled na konflikt Palestine i Izraela iz perspektive Shin Bet-a, izraelske bezbednosne agencije čije su akcije i članovi strogo čuvane državne tajne. NAGRADE:
Nominacija
Najbolji dugometražni dokumentarni film, 2013 Academy Awards, USA Najbolji trejler za strani dokumentarni film, 2013 Golden Trailer Awards Najbolji producent dokumentarnih filmova, 2013 PGA Awards Najbolji dokumentarni film, 2012 Satellite Awards Nagrade: Trailer:
Prevod je uradio kolega super žaba (hvala |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
amir.mira
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2018 u 20:04 |
|
ne čitam druge komentare kazaću Vam kako sam ja doživeo ovaj odličan dokumentarac o radu obaveštajnih službi uopšte. strašno je to koliko smo mi, obični ljudi, u očima političara i ostalih velmoža nebitni. a koliko ti isti sebe poistovećuju bogovima, da bi i oni u jednom trenutku nekom isto tako postali broj i smetnja. film obrađuje temu svima poznatu a o kojoj se najmanje komentariše. film treba odgledati, toplo ga preporučujem. pozdrav...
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2018 u 19:24 |
|
Sećam se dokumentarca, stvarno je za uspomenu i dugo pamćenje.
Izraelci su u svojoj službi krenuli od nule. Prvo su svi morali da nauče arapski da bi močli da se ubace u redove Arapa a onda je i tehnologija učinila svoje. Dobar im je sistem da preko satelita i bombi zabode red i mir. A kad bomba udari i ćopav počne da trči. Onaj ko je gledao znaće na koju anegdotu mislim kao što će znati da je tehnika nemoćna kad se dva puta krade nečiji mobilni. ![]() Znaju ljudi znanje. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |