| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Gamechangers (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Gamechangers (2015)Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2015 u 19:30 |
|
The Gamechangers (2015)
![]() Žanr: Biografski, Drama Trajanje: 90 min Država: Engleska Jezik: Engleski Režija: Owen Harris Scenario: James Wood Uloge: Daniel Radcliffe ... Sam Houser Bill Paxton ... Jack Thompson Joe Dempsie ... Jamie King Ryan Gage ... Jounalist / Presenter / Crowd (glas) Lex King ... Hillary Clinton's PA Daniel Radcliffe uskočio je u vodeću ulogu filma The Gamechangers kao Sam Houser, jedan od kreatora popularne video igre Grad Theft Auto, odnosno GTA, i jedan od suosnivača tvrtke Rockstar Games. Drama koju je producirao BBC smještena je u 2002. godinu, nakon što je prvi GTA lansiran. Nasilan sadržaj igre brzo je izazvao reakciju javnosti, a uslijedila je kampanja protiv nasilja i seksa oslikanog u igri. Borbu je predvodio američki odvjetnik Jack Thompson (u filmu ga glumi Bill Paxton) koji je podigao tužbu koja je u konačnici propapala. Drama "The Gamechangers" bazirana je na pravnim spisima i svjedocima koji su bili umiješani u pravni spor tijekom samih početaka ove dugotrajne i s godinama sve popularnije video igre. izvor: mojtv Prevod uradio Homer99 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2015 u 17:24 |
|
Hvala Homer99 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |