| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Galapagos Affair: Satan Came to Eden (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Galapagos Affair: Satan Came to Eden (2013)Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2015 u 20:55 |
|
The Galapagos Affair: Satan Came to Eden (2013) ![]() ![]() Režija: Daniel Geller, Dayna Goldfine Scenarij: Dayna Goldfine, Daniel Geller Žanr: Dokumentarni, Biografski, Krimi, Istorijski, Misterij Jezik: Engleski Država: SAD, Ekvador, Njemačka, Norveški Trajanje: 120 min Uloge: Cate Blanchett ... Dore Strauch (voice) Sebastian Koch ... Heinz Wittmer (voice) Thomas Kretschmann ... Friedrich Ritter (voice) Diane Kruger ... Margret Wittmer (voice) Connie Nielsen ... Baroness Von Wagner (voice) Dugometražni dokumentarac režisera Daniela Gellera i Dayne Goldfine pokušava rasvjetliti niz nerješenih slučajeva nestanka, uglavnom evropskih iseljenika, koji su se dogodili u zavodljivom krajoliku otoka Galapagosa 1930 godine. Čitanjem pisama, časopisa i memoara, poznati filmski glumci Cate Blanchett, Diane Kruger, Sebastian Koch i drugi pomažu ispričati ovu malo poznatu priču o evropskim sanjarima. Prevod je uradio: Jagger ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |