| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Fourth Phase (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Fourth Phase (2016)Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2016 u 14:38 |
|
The Fourth Phase (2016) ![]() Žanr: Dokumentarni, Akcija, Avantura Trajanje: 90 min Država: Austrija, Francuska Polinezija, Japan, Rusija, Amerika Jezik: Engleski Režija: Jon Klaczkiewicz Scenario: Melissa Larsen Uloge: Mikkel Bang Shin Biyajima Ben Ferguson Cam FitzPatrick Bryan Iguchi Eric Jackson Film snoubordera Travisa Rajsa “The Fourth Phase” donosi nam avanturističko putovanje po Severnom Pacifiku i pejzaže koji se samo sanjaju. Dok istražuje prirodu Džeksona u Vajomingu, sa svojim guruom Brajanom Igučijem 2013. godine, Rajs osmišljava 16.000 milja dugo putovanje koje će obuhvatiti praćenje hidrološkog ciklusa oko Pacifika kako bi lično posvedočili vremenskim promenama Severnog Pacifika. Ali ne brinite, ima i snoubording vožnje u ovom filmu. Prevod najavio Hwoarang CS |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2016 u 00:11 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |