| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Disappearance of Eleanor Rigby: Them (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Disappearance of Eleanor Rigby: Them (2014)Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2015 u 11:00 |
|
The Disappearance of Eleanor Rigby: Them (2014)
![]() Žanr: Drama Režija: Ned Benson Scenarij: Ned Benson Država: SAD Jezik: Engleski Trajanje: 123 min ![]() Uloge: James McAvoy ... Conor Ludlow Jessica Chastain ... Eleanor Rigby Nina Arianda ... Alexis Viola Davis ... Professor Friedman Bill Hader ... Stuart Evo originalnog i ambicioznog filma reditelja Neda Bensona koji nam stiže u vidu diptiha u kome od svaka dva dela, Ona (Her) i On (Him), osvrće na istu priču ali iz različitih uglova: iz ugla supruge Eleonor (Jessica Chastain) i muža Conora (James McAvoy). Priča filma nam kazuje kako se, nakon tragičnog događaja, bračni par raspada i koji pokušava da ostane zajedno. Zanimljivost ovog filma je da svaki njegov deo može zasebno pogledati bez nekog određenog redosleda ili u jednom dahu u trajanju od 3H10 minuta. U svakom slučaju, film(ove) vredi pogledati jer je ideja jako interesantna i nudi nam zanimljivo filmsko iskustvo. TITL Više o ovom filmu pročitajte na Mega blogu |
|
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2015 u 22:30 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |