| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Day the Earth Caught Fire (1961) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vvesko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 16.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Teslić Status: Offline Points: 553 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Day the Earth Caught Fire (1961)Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2016 u 18:06 |
![]() Režija: Val Guest Scenarij: Val Guest, Wolf Mankowitz Žanr: Naučno-Fantastična Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 98 minuta Uloge: Edward Judd, Janet Munro, Leo McKern , Michael Goodliffe, Bernard Braden... The Day the Earth Caught Fire je jedan od prvih Britanski naučno-fantastičnih filmova i sniman je 1961 godine. Histerična panika je zahvatila svet nakon što su Sjedinjene Države i Sovjetski Savez istovremeno detonirali nuklearne bombe i prouzrokovale promenu rotacije planete Zemlje. Dolazi do ozbiljnih promene u klimi, a samim tim i života na planeti. Preveo/la: Gaca62 Ažurirao Vvesko - 31.Srpanj/Jul.2016 u 09:06 |
|
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2016 u 22:00 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2016 u 00:17 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |