| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Darkest Hour (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Darkest Hour (2011)Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2011 u 17:04 |
The Darkest Hour (2011)Žanr: Akcija, Horor, SF Režija: Chris Gorak Jezik: Engleski Uloge: Emile Hirsch, Rachael Taylor, Olivia Thirlby, Joel Kinnaman, Max Minghella Datum premijere: 23. decembar 2011. godine Poznati ruski reditelj Timur Bekmambetov ("Noćna
straža", "Dnevna straža", "Tražen") producent je 3D trilera smeštenom u
Moskvu sa Emilom Hiršom u glavnoj ulozi.
"The Darkest Hour" govori o pet mladih ljudi koji se u Moskvi bore da prežive razarajući napad vanzemaljaca. Ovaj 3D triler biće vizuelno opčinjavajući zahvaljujući, sa jedne strane, lepotama Moskve, i sa druge strane zahvaljujući specijalnim efektima nastalim u mašti vizionarskog autora Timura Bekmambetova i reditelja Krisa Goraka. Film je jedno od retkih ostvarenja američke produkcije snimano van SAD, jer je jedan od glavnih uslova koje je Bekmambetov postavio prilikom prihvatanja projekta bio da se film snima u Rusiji. Izvor: http://www.nadlanu.com IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1093357/ Ažurirao icemaher - 09.Prosinac/Dec.2011 u 18:17 |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2012 u 22:36 |
|
prevod najavio Sherlock95 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |