| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Arrangement (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Arrangement (2013)Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2016 u 00:50 |
|
The Arrangement (2013) ![]() Režija: Kevin Bray Scenarij: Nicolas Falacci, prema priči Elmora Leonarda Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 90 min Bryan Greenberg ... Billy Whitley Michelle LaBret ... Reporter Stephanie Sigman ... Lourdes Nieves Manolo Cardona ... Andrés García Vargas Amanda Schull ... Melody Kumail Nanjiani ... Alfred Dalton John Pankow ... Herman Mackey Cotter Smith ... Paul Pruitt Film je inspiriran kratkom pričom iz antologijskog romana 'When the Women Come Out to Dance' američkog pisca Elmora Leonarda. To je priča o Kolumbijki Lurdes Nieves koja svoju tragičnu i tajanstvenu prošlost zamjeni za novi početak u Miamiju. Lurdes se uda za ambicioznog političara Billyja Whitleya kojem svojim iskustvima i kontaktima pomaže pobjediti u lokalnoj politici Floride. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |