| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The After (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The After (2014)Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 15:27 |
|
The After (2014– ) ![]() Žanr: SF, Drama Trajanje: ?? x 60 min Država: Amerika Jezik: Engleski Autor: Chris Carter Uloge: Aldis Hodge ... D. Love Andrew Howard ... McCormick Arielle Kebbel... Tammy Jamie Kennedy ... David Sharon Lawrence ... Francis Sam Littlefield ... Dark Shadow Louise Monot ... Gigi Generau Jaina Lee Ortiz ... Marly Nova apokaliptična serija čoveka koji stoji iza serija kao što su "X-Files" i "Millennium". Serija počinje u trenutku apokalipse. Nakon neobjašnjivog događaja, grupu od osam stranaca misteriozna sila zatvara u zgradi bez struje. Oni misle da su jedini pogođeni i pokušavaju da se probiju kroz podzemni parking. Dvoje od njih uspevaju da izađu, ali otkrivaju da je nestanak struje u zgradi daleko manji problem od onoga šta se dešava napolju... Seriju prevodi saloma |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2014 u 20:49 |
|
dosta dobar pilot, nažalost, ne zna se kada će se snimat ostale epizode i da li će uopće...
|
|
![]() |
|
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2014 u 09:58 |
|
Ma daj nemoj zekat!? Pa zbog čega?
I meni se dopao pilot i jako bi mi bilo žao da nema nastavka :(
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
mile-zuber
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 09.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Novska Status: Offline Points: 460 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2014 u 15:20 |
Zato što ima pet pilot serija i gledaoci trebaju odlučiti koji pilot će dobiti punu sezonu. https://www.amazon.com/gp/feature.html?docId=1001155581 Pogledao sam i pilot serije Bosch, I ta je serija jako dobra, (IMBD ocjena 8.4). Bilo koju od ove dvije serije da izaberu, ja zadovoljan.
Ažurirao mile-zuber - 11.Veljaca/Feb.2014 u 16:02 |
|
![]() |
|
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2015 u 18:24 |
|
Serija se neće snimati.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |