| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Telegrafisten Aka The Telegraphist (1993) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Telegrafisten Aka The Telegraphist (1993)Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2013 u 19:09 |
|
Telegrafisten (1993) * Telegraphist * ![]() IMDb Režija: Erik Gustavson Scenarij: Lars Saabye Christensen, prema romanu Knuta Hamsuna Žanr: Drama Jezik: Norveški Švedski Država: Danska, Norveška Trajanje: 102 min Bjørn Floberg ... Ove Rolandsen Marie Richardson ... Elise Mack Jarl Kulle ... Mack Ole Ernst ... Kaptein Henriksen Kjersti Holmen ... Jomfru Van Loos Bjørn Sundquist ... Levion Elisabeth Sand ... Pastor's Wife Svein Sturla Hungnes ... Pastor Camilla Strøm-Henriksen ... Olga Johan H:son Kjellgren ... Fredrik Knut Haugmark ... Enok Reidar Sørensen ... Ulrik Maria Bonnevie ... Pernille Per Jansen ... Telegraph Inspector Gørild Mauseth ... Ragna Film je ekranizacija romana 'Svaermere' klasika norveške književnosti Knuta Hamsuna. Radnja filma 'Telegrafist' smještena je u godinu 1903. u trgovački gradić Rosengard na sjevernoj obali Norveške. Ove Rolandsen je telegrafist, ali ima i druge ambicije, u slobodno vrijeme izvodi kemijske pokuse te je opsjednut mišlju da otkrije neki spoj s kojim bi se obogatio. Tada bi se mogao oženiti Elisom Macke, lijepom kćeri mjesnoga bogataša Mackea. U međuvremenu, otac prisiljava Elisu na brak s starijim kapetanom iz Kopenhagena Hendriksenom u nadi da će tako proširiti svoje bogatstvo. Rolandsen je miljenik žena i ljubav prema Elisi ne priječi ga da se upušta u veze sa služavkom Van Loos i pastorovom suprugom koja uz njega doživljava posljednje trenutke strasti. N A G R A D E: 1993: Berlin International Film Festival Erik Gustavson, nominacija nagrade Zlatni Medvjed 1993: Amanda Awards, Norway Erik Gustavson, dobitnik nagrade za najbolji norveški film Marie Richardson, dobitnica nagrade za najbolju glumicu Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3366 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2013 u 21:19 |
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |