| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ted 2 (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ted 2 (2015)Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2015 u 20:42 |
||
|
Ted 2
![]() Žanr: Komedija Trajanje: ? min Država: SAD Jezik: Engleski Režija: Seth MacFarlane Scenarij: Seth MacFarlane,
Alec Sulkin Uloge: Liam Neeson Mark Wahlberg... John Bennett Amanda Seyfried... Samantha Jackson Seth MacFarlane... Ted (voice) Morgan Freeman Novovjenčani par Ted i Tami-Lynn žele bebu, ali im treba donator sperme. Pored toga, kao uvjet za roditeljstvo, Ted mora pred zakonom dokazati da je osoba. Ažurirao angels - 26.Rujan/Sep.2015 u 22:02 |
|||
![]() |
|||
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2015 u 21:48 |
||
|
Ted 2 (2015) Meda 2 Žanr: Komedija Godina: 2015 Reditelj: Seth MacFarlane Glavne uloge: Liam Neeson, Mark Wahlberg, Amanda Seyfried Radnja filma: Džon je samac, a Ted je u vezi sa Tami-Lin, ženom njegovih snova, a kako bračni problemi počinju uzimati danak, njih dvoje odlučili su usvojiti dete i tako spasiti brak. Snovi će im se srušiti kada Masačusets donese odluku da Ted nije osoba, već stvar i stoga ne može biti usvojen. Otpušten je s posla u trgovini i jednostavno obavešten da je njegov brak poništen. Ljut i odbačen, Ted moli prijatelja da mu pomogne tužiti državu. Angažirati će mladu odvetnicu, vatrenu zagovarateljicu medicinske marihuane Samantu L. Džekson no kada Ted izgubi na sudu, trojac kreće u New York poznatom odvetniku Patricku Meighanu želeći da im on vodi žalbeni postupak. Pobijede li, dokazat će da Ted nije samo medo koji voli "travu", nego osoba koja zaslužuje iste slobode kao svaki drugi Amerikanac koji voli "travu". |
|||
![]() |
|||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2015 u 21:38 |
||
|
Prevod je najavio AsR ![]() |
|||
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|||
![]() |
|||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2015 u 16:16 |
||
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|||
![]() |
|||
AsR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2015 u 16:25 |
||
![]() ![]()
|
|||
|
[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/50d9522f-ae82-4124-8f8d-cab8e0cd76fc.jpg">[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/2eec6e13-b81a-4f1b-826e-b769fb84df23.gif">
|
|||
![]() |
|||
Cvija01
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Ožujak/Mar.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 233 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2015 u 16:49 |
||
|
Hvala puno za prvod
![]() |
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |