| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tatt av kvinnen Aka Gone with the Woman (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tatt av kvinnen Aka Gone with the Woman (2007)Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2013 u 18:43 |
|
Tatt av kvinnen (2007) * Gone with the Woman * ![]() IMDb Režija: Petter Næss Scenarij: Johan Bogaeus, prema romanu Erlenda Loe Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Norveški, Francuski, Engleski Država: Norveška Trajanje: 90 min Trond Fausa ... Him Marian Saastad Ottesen ... Marianne Henrik Mestad ... Tor Anna Gutto ... Nidar Bergene Sten Ljunggren ... Oberst Kalle Thérèse Brunnander ... Marianne 2 Bezimeni neženja shvaća da mu je život preuzela brbljava žena u ironičnoj priči Patera Naessa o modernoj romanci. Protagonist (Trond Fausa Aurvaag) letargičan je čovjek koji prolazi kroz život radeći tijekom dana i buljeći u zidove svog stana tijekom noći. Jedne večeri, naizgled niotkuda, povučeni neženja shvaća da mu je život zaposjela tajanstvena crvenokosa Marianne (Marian Saastad Ottesen). Brbljavica naizgled sposobna neiscrpno pričati o bilo kojoj temi koja joj padne na pamet, Marianne nastavlja čavrljati dok njezin izmoreni partner polako otplovljava u zemlju snova. Kada se odjednom probudi shvativši da mu Marianne otkriva intimne tajne o traumi iz djetinjstva, njegova je sudbina zapečaćena njegovom naklonošću. Sljedećeg se dana Marianne vraća s desetak kutija i povećom žutom komodom. N A G R A D E: 2007: Hollywood Film Festival Petter Næss, dobitnik nagrade za najbolji film 2008: Amanda Awards, Norway Olav Øen, nominacija nagrade za najbolji film Marian Saastad Ottesen, nominacija nagrade za najbolju glumicu Johan Bogaeus, Petter Næss nominacija nagrade za najbolji scenarij Prevod je najavio Gaca62 izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2013 u 21:00 |
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |