| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Oggi a me... domani a te! (1968) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Oggi a me... domani a te! (1968)Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2012 u 01:31 |
|
Oggi a me... domani a te! aka Today We Kill, Tomorrow We Die! aka Today It's Me... Tomorrow It's You! (1968)
Žanr: Western, triler Originalni i alternativni nazivi filma: - Oggi a me… domani a te! - Today We Kill, Tomorrow We Die! USA (imdb display title) - Today It's Me... Tomorrow It's You! Canada (English title) - A Vingança de Bill Kiowa Portugal (imdb display title) - Danes meni, jutri tebi Slovenia (imdb display title) - Ezer pofon ajándékba Hungary (imdb display title) - Hoy por ti... mañana por mi! Argentina (video box title) Režija: Tonino Cervi Release: Today It's Me...Tomorrow You [1968][Spaghetti Western] Veličina avi fajla: 1gb Glavni glumci: Bud Spencer ... O'Banion Brett Halsey ... Bil Kajova Wayde Preston ... Džef Milton Jeff Cameron ... Moreno Franco Borelli ... Buni Foks Dana Ghia ... Mirana Kajova Teodoro Corrà ... Prodavac oružja
Ostali podaci o filmu: http://www.imdb.com/title/tt0063379/ Kraći opis filma: Nakon pet godina provedenih u zatvoru Bil Kajova biva pušten na slobodu. Nakon oslobađanja sakuplja četiri „surova“ revolveraša i kreće u poteru za banditom koji mu je smestio zatvor i ubio njegovu indijansku ženu Miranu Kajova. Puno zanimljivih okršaja sa „komančerosima“ . Zanimljiv i opuštajući western. Takođe mi je bio zanimljiv glumac „Bad Spencer“ kog nisam navikao da gledam u ovom žanru filmova (osim naravno čuvenog western filma „Triniti“),
LISTA PROJEKTA: Western / Spaghetti Prevodilac: Snajp |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |