| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Syn Babilonu Aka Son of Babylon (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Syn Babilonu Aka Son of Babylon (2009)Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2014 u 14:06 |
|
Syn Babilonu (2009) * Son of Babylon * ![]() IMDb Režija: Mohamed Al Daradji Scenarij: Mohamed Al Daradji, Jennifer Norridge Žanr: Drama Jezik: Arapski, Kurdski Država: Irak, Velika Britanija, Nizozemska, Ujedinjeni Arapski Emirati, Egipat, Okupirana Palestinska Teritorija Trajanje: 100 min Shazada Hussein ... Um Ibrahim Yasser Talib ... Ahmed Bashir Al Majid ... Musa Tvrdoglavi dječak Ahmed slijedi svoju jednako tvrdoglavu baku na putovanje kroz Irak koja je odlučila otriti šta se je dogodilo s njenim nestalim sinom, dječakovim ocem koji se nikada nije vratio iz rata. NAGRADE: Film je dobitnik 10 nagrada i 4 nominacija. Prevod je uradio: sinrazmetni TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |