| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
State of Mind: The Psychology of Control (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: State of Mind: The Psychology of Control (2013)Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2013 u 22:38 |
|
State of Mind: The Psychology of Control (2013) ![]() IMDb Režija: James Lane Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 110 min Lisa Arbercheski ... Narrator Kaye Beach ... Herself G. Edward Griffin ... Himself Richard Andrew Grove ... Himself Kurt Haskell ... Himself Charlotte Iserbyte ... Herself Alex Jones ... Himself Bruce Levine ... Himself Jon Rappoport ... Himself Craig Roberts ... Himself Colin Ross ... Himself Anthony Schaeffer ... Himself Eldon Taylor ... Himself Douglas Valentine ... Himself Dokumentarni film 'State Of Mind: The Psychology Of Control', dolazi nam od autora dokumentarca 'A Noble Lie: Oklahoma City' iz 1995. godine. Film otkriva da mnogo toga što vjerujemo da je istina, zapravo je namjerna obmana, jer globalne elite sustavno implantiraju laži u našu svijest. Ovaj film razotkriva metode kontrole uma i otvara bezbroj pitanja kao što su: Jesmo li pod nečijom kontrolom? U kojoj mjeri i od koga? Što to znači za budućnost čovječanstva? Prevod je uradio muxmer TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |