| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Starting Over (1979) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Starting Over (1979)Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2016 u 23:18 |
|
Starting Over (1979) ![]() Režija: Alan J. Pakula Scenarij: Dan Wakefield, James L. Brooks Žanr: Komedija, Romansa Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 105 min Burt Reynolds ... Phil Potter Jill Clayburgh ... Marilyn Holmberg Candice Bergen ... Jessica Potter Charles Durning ... Michael (Mickey) Potter Frances Sternhagen ... Marva Potter Austin Pendleton ... Paul Mary Kay Place ... Marie MacIntyre Dixon ... Dan Ryan Jay O. Sanders ... Larry Kada Phila prevari i napusti žena Jessica, kako bi ostvarila svoje profesionalne snove o pjevanju, preseli se u Boston. U Bostonu mu kod oporavka pomaže njegov brat Mickey koji je psihijatar i pridruži se grupnoj terapiji za razvedene muškarce. Uskoro ga Mickey i njegova žena Marva upoznaju sa Marilyn koju osvoji i započnu zajednički život. Phil se počne osjećati bolje, sve dok ne dobije neočekivanu posjetu seksipilne i pokunjene Jessice. NAGRADE: 1980 - Academy Awards, USA Jill Clayburgh, nominacija nagrade Oscar za najbolju žensku ulogu Candice Bergen, nominacija nagrade Oscar za najbolju žensku sporednu ulogu |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |