| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sound City (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sound City (2013)Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2013 u 22:47 |
|
Sound City (2013) ![]() IMDb Režija: David Grohl Scenarij: Mark Monroe Žanr: Dokumentarni, Muzički Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 108 min Vinny Appice ... Himself Joe Barresi ... Himself Brian Bell ... Himself Frank Black ... Himself James Brown ... Himself Mike Campbell ... Himself Tim Commerford ... Himself Kevin Cronin ... Himself Rivers Cuomo ... Himself Mick Fleetwood ... Himself John Fogerty ... Himself Neil Giraldo ... Himself Jessy Greene ... Herself David Grohl ... Himself Omar Hakim ... Himself Taylor Hawkins ... Himself Peter Hayes ... Himself Joshua Homme ... Himself Rami Jaffee ... Himself Alain Johannes ... Himself Jim Keltner ... Himself Barry Manilow ... Himself Paul McCartney ... Himself Krist Novoselic ... Himself Dokumentarni film o povijesti legendarnog studija, od njegovih ranih dana od 1969 godine, pa sve do njegovog zatvaranja 2011 godine, koji istražuje kako su digitalne promjene dozvolile da "ljudima kojima nije mjesto u muzici" postanu velike muzičke zvijezde. 'Sound City' studio smješten u dolini San Fernando, usred ruševnih skladišta, jedinstveni je analogni studio za snimanje muzike. Umjetnici kao što su Fleetwood Mac, Neil Young, Kyuss, Tom Petty, Rick Springfield, Slipknot i Nirvana snimali su revolucionarnu glazbu u ovom studiju, Film sadrži intervjue i nastupe kultnih muzičara koji su snimili neke od najboljih rock albuma, kao i napore bivšeg bubnjara Nirvane Davida Grohla da obnovi staru slavu studija. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |