| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sorg og glæde Aka Sorrow and Joy (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sorg og glæde Aka Sorrow and Joy (2013)Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2014 u 22:59 |
|
Sorg og glæde (2013) * Sorrow and Joy * IMDb Režija: Nils Malmros Žanr: Drama Jezik: Danski Država: Danska Trajanje: 107 min Jakob Cedergren ... Johannes Helle Fagralid ... Signe Ida Dwinger ... Else Kristian Halken ... Laurits Nicolas Bro ... Birkemose Helle Hertz ... Johannes' mor / Johannes' mother Niels Weyde ... Johannes' far / Johannes' father Soren Pilmark ... Advokaten Mads Hammer Larsen ... Steen Walle Anders Brink Madsen ... Flemming Gregersen Henrik Vestergaard ... Soren Nauer Film je snimljen prema istinitom tragičnom događaju režisera Nilsa Malmrosa, koji je promjenio njegov život. Režiser Johannes i njegova žena, učiteljica Signe, iskuse najgoru patnju roditeljstva, smrt djeteta. Naime, Signe koja je emotivno nestabilna ubila je njihovu bebu. Johannes ipak vjeruje da je njegova žena nevina i osjeća se krivim jer je bio previše fokusiran na svoju karijeru. NAGRADE: 1 nagrada i 14 nominacija Prevod je uradio: kvrle TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |