| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Smash (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Smash (2012)Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2011 u 12:06 |
|
Smash ![]() Ovaj koncept dramsko-muzičke serije koji je osmislio Stiven Spilberg, pratićemo od 2012. na NBC televiziji. Opis: Razvoj je počeo još 2009. godine i trebao je završiti na Showtimeu, no Robert Greenblatt, tadašnji predsjednik zabavnog odjela Showtimea, a današnji čelnik NBC-a, projekt je “ponio” sa sobom. Radi se o drami čija radnja prati stvaranje brodvejskog mjuzikla o životu Marilyn Monroe. Debra Messing, Jack Davenport i Anjelica Huston poznata su i provjerena imena, a centralnu ulogu imat će finalistica Američkog idola iz 2006., Katharine McPhee, kao nova Merlinka. Glumci: Debra Messing Brian D'Arcy James Christian Borle Katharine McPhee Jack Davenport Megan Hilty Anjelica Huston Raza Jaffrey Izvor: serijala.com Ažurirao icemaher - 20.Lipanj/Jun.2013 u 21:06 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2013 u 20:23 |
|
Prevedena je i 2 sezona, hvala clanu dalmatinoST i ostalima koji su je prevodili ![]() TITLOVI Ažurirao Kneginja - 20.Lipanj/Jun.2013 u 20:23 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |