| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Skipped Parts (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Skipped Parts (2000)Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2013 u 18:49 |
|
Skipped Parts (2000) ![]() IMDb Režija: Tamra Davis Scenarij: Tim Sandlin, prema vlastitom romanu Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 100 min Drew Barrymore ... Fantasy Girl Jennifer Jason Leigh ... Lydia Callahan Mischa Barton ... Maurey Pierce Bug Hall ... Sam Callahan Peggy Lipton ... Laurabel Pierce Angela Featherstone ... Delores Brad Renfro ... Dothan Talbot R. Lee Ermey ... Caspar Callahan Michael Greyeyes ... Hank Elkrunner Gerald Lenton-Young ... Coach Howard Stebbins ndrea Menard ... Dot Kathryn Henry ... LaDell Elizabeth Henry ... La Nell Daniel Maslany ... Petey Pierce Aaron Fahlman ... Buddy Pierce Film baziran na istoimenoj knjizi autora Tima Sandlina, prvoj iz serije knjiga o životima Maurey i Sama i grupi likova koji žive u malom gradu u Wyomingu. Otac Lydije Callahan potjera nju i njenog vanbračnog sina Sama, kojeg je rodila kada je imala 14 godina, u mali gradić Grovont u Wyomingu, da mu ne uništi ugled tijekom njegove kandidature za guvernera. Dok se Lydija adaptira na novu situaciju uz pomoć susjeda Hanka, Sam se ne snalazi u školi i ima problema sa lokalnim nasilnikom. Međutim, Sam se uskoro počne družiti sa Maurey, koja mu predloži neobičnu ideju, pošto ona ne želi ispasti neiskusno kada bude izgubila nevinost, želi da joj pomogne uvježbati neke korisne stvari u seksu. Iako je Sam više nego zainteresiran za ponudu, ovaj aranžman dovodi do komplikacija za koje ga njegove fantazije o 'devojci iz snova' nisu pripremile. NAGRADE: 2001: DVD Exclusive Awards Drew Barrymore, nominacija za najbolju žensku sporednu ulogu Prevod je najavila dum-spiro-spero |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2014 u 21:43 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |