| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Six Shooter (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Six Shooter (2004)Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2010 u 07:55 |
|
Six Shooter (2004)
http://www.imdb.com/title/tt0425458/ REDATELJ: Martin McDonagh SCENARIST: Martin McDonagh ŽANR: Crna komedija/ Kratki film DRŽAVA: Engleska/ Irska JEZIK: Engleski TRAJANJE: 27 min GLUMCI: Brendan Gleeson Donnelly Rúaidhrí Conroy Kid David Wilmot Man Aisling O'Sullivan Woman Gary Lydon Chief Guard Domhnall Gleeson Cashier ... SADRŽAJ: Donnelly saznaje da mu je žena preminula i nakon što se oprosti od nje, uputi se vlakom kući. U vlaku sjedne preko puta mladog, brbljavog momka koji djeluje pomalo uvrnuto, te dobacuje grube primjedbe ožalošćenom paru koji sjedi blizu njih. Iako su potpuni stranci, tokom putovanja Donnelly zbog veoma neobičnog razvoja događaja, shvati da su svi četvero povezani tragedijom. ISJEČAK IZ FILMA: PRIJEVOD |
|
|
|
|
![]() |
|
StefanHD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 17:34 |
|
Mnogo crn humor. Meni cak nije bilo ni komicno. Zavisi kako ko vidi. Decak je odlicno odbranio svoju ulogu koja je vrlo bolesna. Meni se bas i nije svideo film ali ok. Jedino sto mi se svidelo je to sto glavni glumac nije uspeo da se ubije. Srecno vama koji cete tek gledati.
|
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 17:53 |
|
Bez obzira na olako nalijepljenu žanrovsku odrednicu taj film nije komedija, njega se voli ili ga se ne voli.
Gledala sam ga prvi puta prije desetak godina, suze, oči ovolike... Kako može bit komedija sprdanje s pokojnom bebom koja sliči solisti grupe Bronski Bit, da ne spominjem što glavni junak kani zatuć zeku...?!! Meni su svi njegovi filmovi, dakle i In Bruges, jako tužni. Probaj pogledat najnoviji Three billboards outside Ebbing, Missouri, pa ako ti ni on ne legne, očito Martin kao redatelj nije za tebe. |
|
![]() |
|
StefanHD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 18:12 |
|
Hocu, bas ga cekam. Pa da, ovaj mi uopste nije lego. Nije moj ukus...
|
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 18:16 |
|
Pogledaj usput i In Bruges, on više filmova ni nema..
|
|
![]() |
|
StefanHD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 18:19 |
|
A vidis, njega jesam pre par godina i svideo mi se.... Da li zbog Colina Farela...?! :S Skroz mi je bio cool. Ne znam. Mozda je i do raspolozenja.
|
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 18:34 |
|
Nije to bez vraga, on jest lagan, laganiji od ovih, no opet ima nekakvu tešku, turobni notu.
Pogledaj Tri bilboarda pa napiši na temi.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |