| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 4849505152 1635> |
| Korisnik | |
klen
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Drvodelja Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2011 Lokacija: Banja Luka Status: Offline Points: 13257 |
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2012 u 23:59 |
|
ni ja ne shvatam, ali ću da se igram! |
|
|
Jest' il' nije!
|
|
![]() |
|
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2012 u 00:04 |
|
Al ozbiljno pričam.Ono što je Manda napisao .. nisam ništa pohvatala.Da je pisao na "seljački" možda i bih
|
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2012 u 01:12 |
Draga vrlo je jednostavno: Manda će mene odrediti da budem izdajnik, Nešicu da bude vidovnjak i onda ćete vi mene da ubijete u prvom krugu, Nešicu u drugom, a u međuveremenu će vas Iro sve pojesti i eto ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2012 u 01:58 |
|
Ne brini Rea, nisam ni ja ništa kontala dok nisam videla u praksi
![]() ![]() ![]() ![]() Jeeeeee, igra se i Bojana Sreća, sreća, radost.... ![]() ![]() ![]()
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2012 u 09:10 |
|
Nova uzrečica spam sekcije (a kao smo imali već neku) je Sreća, sreća, radost!
![]() Sad nas ima 9, kaj ne? ![]() ![]()
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2012 u 11:19 |
|
O majku mu, pa da li ja to govorim svahili? Kako niste razumeli?
![]() Možda je još bolje da vidite kroz primer, pa pročitajte prvih 10ak stranica teme ![]() 1. Si 2. Bojan 3. Neša 4. Ira 5. Rea 6. Bokica 7. Robotko 8. Bojana 9. Osmi putnik
![]() ![]() ![]() |
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2012 u 13:26 |
Ili da si iskopam oko jer manje boli i kraće traje? ![]() Ažurirao iromafia111 - 16.Travanj/Apr.2012 u 13:26 |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2012 u 14:22 |
|
Kakav dream team
![]() ![]()
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
klen
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Drvodelja Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2011 Lokacija: Banja Luka Status: Offline Points: 13257 |
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2012 u 14:25 |
|
Best of the best!!! |
|
|
Jest' il' nije!
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2012 u 20:59 |
|
Ovo će biti jedna fenomenalna partija...
![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2012 u 21:02 |
A za mene neugodno iskustvo ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2012 u 22:59 |
|
Ja ne mogu više čekati.
Bacam prvi... ŠEST!!! ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2012 u 00:05 |
Dobio si kuću, kola, kučence i doživotnu pretplatu na "Mamine kućne čarolije"
![]() |
|
|
― George Carlin |
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2012 u 01:13 |
|
Dragi moji seljani, vukodlače, izdajniče, vidovnjače...ujutru do 10 možete očekivati svoje uloge, i početak priče. Želim vam da se lepo zabavite u narednom...klanju!
![]() Od 10 do 22:00 traje dan u igri. Tada ćete moći da spekulišete ko je vukodlak, i odlučite koga da koknete glasanjem! Od 22:00 do 10 traje noć, i tada vukodlak ubija... Za sve nerazumljivosti, slobodno mi se obratite na pm, ili, ako nisam na forumu, dostaviću vam svoj mail, te ćete moći da mi pošaljete isti. (telefon mi je uvek zakačen na net, te mi mailovi stižu u roku od odmah!)
|
|
|
― George Carlin |
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2012 u 09:37 |
|
Igra zvanično još nije počela, ali ipak moram da kažem - sram vas bilo, krvoločni vukodlak se šetka naokolo, a vi svi spavate.
Toliko za sada
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2012 u 09:44 |
|
Mali drveni čamac se mreškao na talasićima uznemirenom jezercetu. Usnuli pecaroš se preneo iz učmalog dremeža, usput proklinjući što se probudio. Nije shvatao da spava već dugo, i da mu je klimavi štap odavno ispao iz čamca i završio negde na dnu jezera. "O Bože" - pomisli on -"žena će me ubiti što ovako kasno dolazim i to bez ulova! Opet će mi zvocati, i reći: Gorane, OPET si zaspao i izgubio štap!"
Polako, odmerenim pokretima on uzima veslo u svoju ruku, i harmonično započinje put ka obali. Jedini zvuk te divne večeri, sem svitaca, stvara to drveno veslo dok para površinu vode. "Đavolje mu brade, dosta je tiho postalo"- promrmlja sebi u bradu ribar. "zaista je jezivo". ...osetio je plen. Dolazio je iz pravca jezera. Jak, mošusni miris golicao mu je senzore u njušci. Večeras će se gostiti. Prošlo je dugo od kada nije imao priliku da pojede ljudsko meso. Osetio je uzbuđenost koja se graničila sa ekstazom! Gozba je bila blizu. Pecaroš je polako kročio na tle. Vezao je čamac jakim čvorom, pošto je sasvim moguće da će se vetrovi podići. ...još 100 koraka...još 70... Krenuo je utabanom stazom, sve vreme misleći o tome kako će ga ženica kuditi. ...20...bio je tako blizu...bale su počele da se formiraju na uglovima čeljusti... Vrisak. A onda tišina. Kao da se ništa nije dogodilo. Neko bi možda rekao da se u grmlju čuje krckanje.
Ažurirao Mandarinan - 17.Travanj/Apr.2012 u 11:27 |
|
|
― George Carlin |
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2012 u 09:48 |
|
Dragi moji, srećno!
Od 10:00 do 22:00 imate pravo da glasate i da se prepirete koga ćete linčovati. Od 22:00 imate pravo da poginete. Neko od vas je vukodlak. Nemojte verovati nikome. Ili verujte svakome. Izbor je na vama. Što se tiče glasanja- Svako ima po 1 glas. Glasovi se sabiraju u 22:00 i onaj ko ima najviše biva linčovan. Ako neko ne glasa jednom, nikakav problem. Ako ne glasa dva puta, odnosno dva dana za redom ,biva automatski linčovan. U slučaju da dođe do izjednačenja u broju glasova- onaj ko je prvi stigao do te brojke biva linčovan. Mislim da bi to bilo to! |
|
|
― George Carlin |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2012 u 10:24 |
|
Ja sam tako uzbuđen što se opet igramo... Ali kako sam ja vrijedan seljanin i moram cijeli dan raditi i izbivati od kuće pa ću ja sad obaviti svoju seljačku dužnost i iz direkta glasam za Reu jer bi Manda sigurno svojoj miljenici dao najkrvoločniju ulogu pošto je izuzetno perverzan.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2012 u 11:25 |
Ovo moram da potvrdim! ![]() ![]() Rea - 1
|
|
|
― George Carlin |
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2012 u 12:07 |
|
Meni je sumnjivo što Nešica naglašava da obavlja svoju "seljačku" dužnost.
Mada, svi ste mi sumnjivi. ![]() Je l' Nešica beše uvek bivao pojeden u prvom krugu? Ne znam, sačekaću još malo s glasanjem. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 4849505152 1635> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |