| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 2021222324 1635> |
| Korisnik | ||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2011 u 20:39 |
|
|
Ja glasam za vanjskog
![]() Odoh da gledam film, sutra popodne dolazim da glasam, kad dođem s posla Pomorandžo, neka glasanje traje do tad ![]() |
||
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 11:32 |
|
|
Ne, ne, ne...ovako mi je slađe
|
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2011 u 22:09 |
|
|
Dok se mi organizujemo, taman će Bojana da završi sa obavezama, pa će moći i ona da se igra.
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 13:00 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Mila Bojo, pa zar ne bi bilo preočito da mene stavi za vukodlaka kada ste me onako izprozivali u prošloj igri i uz tvoje konstantno prozivanje!? ![]() ![]() Nije Mandarinica glup. Možda malo tupav, ali nije glup... ![]() ![]() ![]() Meni je eto ova Vojana recimo sumnjiva. Prva se javila, nešto joj je mozak u izmaglici... Ne znam, samo primjećujem. Ja ću još malo sačekati sa svojim glasom... Mili moji seljani, kao što znate, već sam vas nekoliko puta spasio od zlog vukodlaka koji vreba non-stop i stalno se iznova vraća, kao da ima 9 života kao mačka! Mislim da je u redu da i dalje slijedite moj primjer i vjerujete mi kao nikad dosad! Ipak imam vašu dobrobit u srcu... ![]() ![]() ![]() @Mando, odlična ideja da ne otkrivaš tko je tko!
|
||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||
![]() |
||
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2011 u 19:46 |
|
|
Počnite vi, ja ću vam se pridružiti kasnije, moram prvo da završim nešto.
|
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 00:25 |
|
|
Kako je noć padala, ogrnuta figura je žurila uz brdo. Ova osoba je išla sa dosta žurbe, nestrpljiva da ostavi zvuke sela za sobom. Seljani su imali proslavu Nove godine, i ona traje već dva dana i muzika je okruživala okolna brda. Figura je napredovala sve dok zvuci muzike nisu zamrli i tada se zaustavila. Naslonivši se na kamen pogledala je u nebo. Bila je to hladna noć, i oblaci su zaklanjali mesečevu svetlost. Čuo se zvuk lomljenja kamena ali osoba je ležerno pomislila da je to samo miš...i on pokušava da se sakrije. Uz to nastavila je da gleda u nebo. Dok su se oblaci razilazili...transformacija je već započela! Dlake su počele da se pojavljuju svuda po telu te osobe. Uz vrisak njuška se polako formirala umesto normalnog, ljudskog lica. Nokti su se pretvorili u kao sečivo oštre kandže i zubi u ogromne očnjake. Vukodlak se protegnuo i krenuo sa zavijanjem. Jako brzo se okrenuo kada je čuo dečaka koji je stajao na 10 metara od njega. Bagzi se približio zveri... Zašto si čuvao to od mene? Zašto??? 10 sekundi kasnije...bagzi je ležao na zemlji, pokušavajući da vrati svoje iznutrice. Vuk je urliknuo još jednom....i prionuo na gozbu...
|
||
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 13:11 |
|
|
Probudila u 11 sati, mislim da se tad bude samo oni koji ostanu budni dugo u noć, a mislim da je patolog seoski aka vrač Milovan odredio bagzijevo vrijeme smrti negdje oko 2-3 ujutro...
Svakim svojim postom meni si sve više i više sumnjiva... ![]() I to nije trovanje, to je samo iskazivanje činjenica! ![]() ![]()
|
||
|
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2011 u 20:28 |
|
|
Da ja sam vuk
|
||
![]() |
||
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 11:26 |
|
![]() ![]() Baš si mogla da se igraš s nama. Pa da i officially radiš protiv Nešice
|
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2011 u 20:06 |
|
Samo da ti kažem, nećeš opet biti vuk ![]()
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 09:12 |
|
S obzirom na opisanu ležernost i
i ukazano poverenje od strane mlađahnog Bagzija zaključujem da je Nešica vukodlak ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. Iskoristiću izuzetno čudnu naklonost tvorca ove igre aka mandarinodlaka ka meni, pa ću, iako ne učestvujem u samoj igri, komentarisati kad stignem (pogotovo protiv Nešice ) |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 13:15 |
|
|
A ja ga još branim od Bojane!!! Možda nisi vuk, ali si izdajica!
|
||
![]() |
||
tasa91
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2011 u 20:11 |
|
|
i sto se mene tice moze odmah
|
||
![]() |
||
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 11:17 |
|
|
Ja, ipak, mislim da je Bagzi trenutno naklonjeniji Vanjskom, iz dobro nam poznatih razloga (ko ne zna, nek konsultuje temu Ljubi, ljubi, al' glavu ne gubi). Zato mi je on sumnjiviji od Nešice. Trenutno. Ali videću. Mozak mi je i dalje u izmaglici, jutarnja kafa još nije počela da deluje.
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 13:18 |
|
![]() Ovo me je u srce pogodilo...... Ja sam se malo kroz šalu htio zabaviti jer znam da nitko lud ne bi glasao za tebe, ali ti očito znaš zariti nož u leđa... Sad mislim da neke stvari izlaze na vidjelo... |
||
|
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2011 u 20:27 |
|
A ti si već dobio ulogu, a? ![]() |
||
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 11:22 |
|
Imenjakinjo, moguće je da si u pravu, ali ja "po difoltu" moram da radim protiv Nešice ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 13:26 |
|
|
Kako si ti prepreden, ccc. Znaš kako kažu, šala, šala, pa vešala. Ja se evo rastužih što sam te u srce pogodila, pa odoh da plačem sada. A vi razmislite da li bi se jedan vuk rasplakao, i to zbog Nešice.
|
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 00:00 |
|
|
Okej dragi moji gringosi!
Igrači treće igre:
CSI
Neša
Spoljni
Taša
Ines
Vojana
Kao što znate, svaka igra evoluira, tako ću pokušati i ovu da unapredim. Moraćete priznati da je vukodlaku dosta teže. Ali nema nas dovoljno da bih ubacio i drugog. Prebrzo bi se završilo. Tako da ću kako bih otežao igru seljanima, tek kada troje umru reći ko su i šta su bili. Osim ako se među njima nije našao zli vučko! Probaćemo sada ovako, pa ako je previše teška, lako ćemo je modifikovati, zar ne? A sve to u cilju bolje igre za vas, divne moje seljane i tebe vučko.
Izdelio sam role, i od ujutru počinje...jutro. Glasajte i igrajmo se!
|
||
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
||
![]() |
||
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 13:04 |
|
|
Prva sam se javila jer sam se prva probudila.
I ne truj!
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 2021222324 1635> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |