Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Selo nadomak Irine kavane
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Selo nadomak šume
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaSelo nadomak šume

Odgovori Odgovori Stranica  <1 572573574575576 1635>
Korisnik
Poruka
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Status: Offline
Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2016 u 21:07
Ma je. Ako ga ubaciš neće imat izbora. LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2016 u 21:17
OK. Ako sam ovo pogrešno shvatio, neka tebe namlati... Big smile
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2016 u 21:17
Originalno postovano od strane kadetoni kadetoni piše:

Originalno postovano od strane LjubicaSP LjubicaSP piše:

Možda se Kadetoni prijavi, znaš da on dođe tek uveče
Došo ja!  Prvo odslušo Internacionalu stojeći mirno, pa eto me ođe.  LOLLOL

Prijavio se, vidiš Wink
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2016 u 21:39
Hrabro potvrđujem da sam se već prijavio.  LOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2016 u 22:27
uff nešicu ili hogara, pitanje je sadLOLLOL teška odlukaLOL
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2016 u 22:41
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

uff nešicu ili hogara, pitanje je sadLOLLOL teška odlukaLOL

Meni svejedno sve dok ja nisam opcija.

Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 13.Veljaca/Feb.2016 u 22:42
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2016 u 23:02
 ti manje pričaj, osim kada ljubiš dupe tetama da te ne kilnuLOLLOL
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2016 u 00:18

Otvorili ste vrata mašte. Iza njih leži jedna nova dimenzija – dimenzija slova, dimenzija gramatike, dimenzija titlova. Ulazite u svijet Hollywooda i Bollywooda, kvalitetnog prijevoda i Google translatora. Upravo ste ušli u – „Zonu Titlovaca“.

U napola gradiću, napola selu, živi skupina ljudi svojim običnim životima. No, ti će se životi za tili čas ispreplesti i promijeniti. Na bolje ili na gore? Prosudimo sami.

Toni Vertigo, mesar-kobasičar, patološki se boji visina. Kad kažem patološki, to i mislim. Pri samoj pomisli da se mora popeti na stolicu, vrti mu se u glavi. Njegov stan je u podrumu, a sve police u mesnici u visini njegovog nosa. I sad kad je stao u gomili ovih ljudi i gledao prizor koji i oni, dobro se čuvao da ne pogleda iznad sebe kako ga ne bi opet preplavila njegova fobija.

Kraj njega stoji mršavi mladić, Eden Ufologovski, student astronomije koji ne spava i ne jede nakon zvukova koje je ulovio svojim radio-teleskopom. Povremeno se i osvrće uvjeren kako ga prate.Ako ga pitate zašto izbjegava jela od tjestenine, riskirate njegov bijeg. Jer on tvrdi da su vanzemaljci ovdje, paraziti nalik makaronima, špagetima… Ako ih pojedete, postat ćete samo prazna ljuštura kojom oni upravljaju.

Ljubica Micantropić, odnedavno bogata udovica. I više nego nesretna udovica. Otkad je suprug poginuo u utrci glisera, stalno je prati crni mačak koji joj ne da spavati. Iako je angažirala poslugu da uklone mačka s njenog posjeda, on se uvijek ponovno pojavljuje. Kako zna da je to isti mačak, pitate se? E pa, stoga što uvijek kad se nanovo pojavi, pokaže joj srednju kandžu.

Giovanni Tutifrutić, mnogima poznatiji kao Džaba Bubašvaba, turbofolk zvijezda. Kao i ostali ovdje prisutni, pita se je li se ovdje našao slučajno ili igrom sudbine. U drhtavim rukama drži kuvertu s pismom jutros primljenim. Nije ga otvorio jer i bez toga zna što u njemu piše i tko mu piše: njegov susjed. Ne bi to bio problem da taj čangrizavi starac Iro Metuzalemović nije umro prije šest mjeseci. A i poruka je uvijek ista: „Vrati moju kosilicu!“

U kišnoj kabanici, s ovratnikom koji mu prekriva lice, prizor promatra Hogar Neurozić, nekoć ugledni psihijatar, a od jutros otpušteni bolesnik iz duševne bolnice. Prizor kojem svjedoči ga ne šokira toliko koliko slike koje ga proganjaju sve ove godine, a za koje su ga uvjeravali da je sve njegova uobrazilja. No, on je siguran da, kad je pucao kroz prozor aviona te olujne noći, na krilu je stvarno Sinan Sakić pokušavao uništiti turbinu.

Dino Dalmatino se među ovim ljudima našao namjerno. Zapravo, bio je siguran da bez ljudi oko njega, on bi prestajao postojati. Sama scena bila mu je manje važna od činjenice da se nalazi u gomili. Svaku večer kad odlazi na spavanje, odlazi sa strahom jer zna da će iduće jutro netko od njegovih znanaca ili obitelji nestati; biti izbrisan kao da nikad nije ni postojao. Niti nije postojao, ako je vjerovati drugim ljudima koji su tvrdili da za navedene osobe nikada nisu čuli. Ono što ga najviše muči je pomisao da će jednog dana i on tako nestati – i nitko se neće sjećati da je postojao. No, preskočimo sada Hogara i krenimo na sljedećeg člana ove grupice ljudi…

Bojana Blitz-Modnopistić, model. Obično dobre volje, osim kad se sjeti one noći kad je u zamjenu za dušu, dobila vječnu mladost. Isprva joj se ta ponuda činila kao tek obična šala, ali, sada se bliži sedamdesetoj, a još uvijek izgleda kao da joj je dvadeset i često se pita tko je bio taj starac koji joj je ponudio tu pogodbu. A mislila je da je došla na običnu prezentacija Zepter posuđa…

Nebojša Klik, fotograf i snimatelj za vjenčanja i sprovode. Od nedavno i vlasnik starinskog fotoaparata s nezgodnom osobinom. Kada napravi sliku i razvije je, ako osoba ima crni X preko lica, ta osoba ubrzo umre. Nervozan je jer je jutros fotografirao sebe u ogledalu, a onda pogledao sliku…

Leđima okrenuta izlogu stala je Cersei Naeks i to s razlogom. Istim onim razlogom zašto je kod kuće razbila sva ogledala i navukla zastore kako se ne bi vidio njen odraz u staklenim predmetima. Prije tjedan dana, kada je pogledala u ogledalo, pored sebe je vidjela lik u crnoj mantiji s kukuljicom preko lica. „Tko si ti?“, upitala je, napola prestrašeno, a napola radoznalo. „Ciroza tvoje jetre.“, odgovorila je sablasna prikaza.

Boni Chong, došljakinja iz Kine koja je u Titlovcima kulturni ataše u konzulatu, muku muči sa sablasnim biciklistom. Figura u kišnom ogrtaču svako jutro i svaku večer prolazi pored njenog stana, a ako je ugleda, raskopča svoj ogrtač, a Boni napne oči da bolje vidi i… Ništa. Nema se što vidjeti jer je ispod ogrtača sve prozirno.

Svi su oni stali na ulici i promatraju beživotno tijelo, ili ono što je od njega ostalo, Mande Rinca i njegove napola sažvakane bokserice s natpisom straga „Badass“. A sada su i svi oni s obje noge čvrsto stali u…. „Zonu Titlovaca“.  

1 vukodlak, 1 izdajnik, 1 vidovnjak koji se može odmah i javiti
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2016 u 00:32
 Brrr...  jeza me hvata.

Ažurirao kadetoni - 14.Veljaca/Feb.2016 u 01:12
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2016 u 01:13
Bome sva sam se naježila... Ništa ispod ogrtača...LOL
Izgleda da smo Tonči i ja prvi skontali da smo upali u Zonu Titlovaca....
Nek nam je svima sa srećom.
Sad valj i ći u krpe!dee_monk_pospanko
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2016 u 01:22
Originalno postovano od strane bonenise bonenise piše:

Nek nam je svima sa srećom.

SVIMA?   Confused      Ti se već izdala.
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2016 u 01:39
Ma šta sam se izdala...
Poželela svima sreću u igri...
 Šta to odma znači da sam negativac...
Toni ne navlači mi nevolje bezveze, ovaj put sam stvarno na strani dobra.
To što sam Kinez ili Japanac ne znači da volim jesti svašta..poput crva, psića, ili ne daj Bože ljudetinu.
Pusti me da odem spavati na miru...ceo dan sam titlovala.Smile
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Na vrh
dalmatinoST View Drop Down
Master translator
Master translator

Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2016 u 07:35
Nakon neprospavane noći, odlučih pametno zaključiti, kako i večeras nisam sam sebi nestao.
Nadam se da nije ni netko drugi hanging
Vidi slatka crna maca... čekaj malo, jel' to ona meni pokazuje...  Bolje da ja idem spavat, svašta mi se priviđa.
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2016 u 08:35
Di si Spalato? Smile
Slavilo se sinoć, nema spavanja, a?  Čestitam na 105. i nek' živi večno. ClapThumbs Up  A ti se pazi koliko ćeš. LOL
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2016 u 10:54
Crna mačka, kuku meneee pupu
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2016 u 10:54
Zašto danas svi izbegavaju naše seoce????
Dižite se spavalice jedne!!!darije

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2016 u 11:19
Tu-ru-ru-ru ru-ru-ru-ru...

Nadam se da me g. Klik čeka na trgu. Stavila sam novi šešir i spremna sam za fotografisanje za naslovnu stranu.

Nadam se samo da ono u kišnom mantilu, kraj izloga Vertigove mesare, nije g. Neurozić. Ne želim više da pričam o Cepterovoj zabavi. aaa Ne. To je iza mene i ne želim više o tome. aaa On je. aaaŠta sad da radim?aaa

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2016 u 12:54
Klik-klik! Divno vam je ispala fotka. Glete, imate i divan ukrasni iksić na... A jooj.

Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2016 u 13:24
Daj slikaj mi onu mačku, da dobije X
ili nek se Dalmatino malo druži s njom, da već jednom nestane, mislim mačka pupu
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2016 u 13:40
Ako i dobije x ne znači da će odmah umrijeti. Može to potrajati jedan dan, a možda i deset dana.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 572573574575576 1635>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,717 sekundi.