| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 352353354355356 1635> |
| Korisnik | |
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2015 u 18:33 |
|
evo i gazda se prijavio
![]() na suptilan način![]()
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51176 |
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2015 u 18:38 |
|
Gazda!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2015 u 18:45 |
|
Do sada nismo imali administratora u Selu.
![]() Gazda, zovi ostale.
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2015 u 19:07 |
|
Ajmoooooo!!!!
![]() ![]() ![]()
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51176 |
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2015 u 19:16 |
|
Nešo, trči po Gazdu!
![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2015 u 19:19 |
|
Mislim da bih zapeo putem..
![]() ![]() ![]() ![]() Malo sam si popil...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2015 u 20:44 |
Stiglo novo meso
![]() |
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2015 u 22:28 |
|
I evo ih! Stižu! U naše male Titlovce stiže cijela filmska ekipa Kravenđersa koji će ovdje snimati završne scene. Podsjetit ću vas da je prethodni, peti, film iz serije zaradio vrtoglavih 3 milijarde i 12 centi + 234 dolara koje su morali platiti oni koji su skidali piratsku verziju filma na netu prije nego su ih Antiterorističke Snage za Brzu Egzekuciju Sumnjivaca i Terorista (ASBEST) smjestile u Abu Ghraib i Guantanamo. U ovom, šestom po redu, podnaslova Kravenđersi: Age of Kurton, očekuje nas još više eksplozija, prava krv – posebno prikupljena u transfuzijskim centrima od fanova serijala, skitnica i izbjeglica, još više lens flareova (čime će biti oboren rekord zadnjeg J. J. Abramsovog filma) kao i mnoštvo masovnih scena u kojima će nastupati domicilno stanovništvo!
Iz prvog, čini mi se Mercedesa, na crveni tepih pred „Zagorjelim ćevapom“, a nasuprot veterinarske apoteke, izlaze glavni glumci Eden Jakimovski, koji glumi kapetana Zbunjolu, prvog Kravenđera. Dok maše okupljenim obožavateljima i našim titlovačkim pripadnicima gradske čistoće koji upravo odvoze smeće, podsjetimo da je za snimanje ovih završnih kadrova morao napustiti rehabilitacijski centar gdje se liječi od ovisnosti o liječenju od ovisnosti. Pokraj njega, u bijelo-zlatnoj „Koko Španijel“ haljini smiješi se i pokazuje rebra i kosti, C. S. Ajich. Što to drži u ruci? Da, da! To je njena nova knjiga: „Kako prepoloviti težinu za sve pedesetkilaške bucke u tjedan dana“. Ona tumači Miss Kostikožić, superjunakinju i fitnes instruktoricu.
A, evo, iza njih je i ostatak ekipe: Brutalni Bruno! Ne mogu vjerovati! Dragi moji gledatelji – Hogar Shpekzhgancijegger je došao na crveni tepih obučen u lik koji tumači: Brutalni Bruno, veliko ružičasto čudovište u koje se pretvara modni stilist Bruno Machotti kad dođe u kontakt s ružičastim ružom za usne! Pored njega je Ljubica Hozntregger, koja glumi vanzemaljsku boginju Oborr. Jedan od omiljenih likova Kravenđersa, naročito u borbenim scenama gdje vitla svojom oklagijom. Čekajte! Što to ona radi?! Ljubi zemlju! Sveto titlovačko tlo! Kakva čast, kakva čast za naše male Titl… Ne, čekajte. Upravo mi je kamerman javio da se ona zapravo saplela i pala. Ah, vidim sad i krv. Mislim da je slomila nos – a tek ga je nedavno kupila . Prošli tjedan je bila na plastičnoj operaciji, kao što ste mogli čuti u našem dnevnom magazinu „Žutica“.
Sad stiže i druga limuzina. Da vidimo…. Naravno, i njih smo očekivali! Zlatna i Srebrna vještica, zle supernegativke koje tumače sestre u stvarnom životu, Bojana i Vojana Fotogeničić. Vojana nosi zagasitocrvenu do koljena dugu haljinu „Brada“, a njena sestra… Da, mislim da… bocu tekile. No, njen agent nas je uvjerio da su sva ta zlobna pričanja o njenim problemima s alkoholom neosnovani tračevi pa, stoga, mislim da smo zasigurno nešto pogrešno vidjeli. Isto kao što je neosnovana tvrdnja da Vojana šmrče… Javljaju mi iz režije da laprdam. Evo nove limuzine!
Čini mi se da je to scenaristica! Poznata književnica i scenaristica svih 6 filmova, Cersei Cartland- Steele. U svilenom kompletiću „Giorgio Armirani“, gornji dio nježnoljubičaste boje, a hlače u ćevapbež nijansi. Kratko je mahnula obožavateljima u prolazu i nešto bilježi u svoj notes. Vjerojatno napad isnpiracije. Iduće godine možemo očekivati i novi nastavak njenog „Sumrak Švargla“ književnog i filmskog ciklusa. Pored nje dostojanstveno korača Toni Kadetti, njen suprug, producent i vlasnik filmske kuće „Tony Bross i sinovi“.
Stiže nam i zadnja limuzina. Evo ih! Izlaze i oni! Nebojša i Iro Spielberg-Kusturica. Bračni par i uspješni redateljski par. Obožavatelji ih burno pozdravljaju. Evo, netko je dobacio i koamd donjeg rublja do Nebojše… Ne, čini se da je to ipak bačena pelena za odrasle… Nebojša je odbacio neugodan predmet i nježno obrisao ruku Iri na leđima. Inače, nakon ovoga filma, njihov naredni projekat je više u art vodama. Radit će se o modernoj adaptaciji Shakeapearea pod naslovom „Romeo i Julio“.
Eto, toliko u ovom javljanju. Narednih tjedan dana svi ovi selebritiji bit će gosti naših Titlovaca i uživati u prirodi dok budu dovršavali snimanje Kravenđersa 6 i siguran sam da ćemo ih još viđati na ekranima Titlovačke Televizije.
Sve gledatelje pozdravlja vaš reporter Tihomor Tričtračarić.
1 vukodlak, 1 vidovnjak, 1 izdajnik |
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2015 u 22:41 |
|
Brutal Bruno touch lipstick. Brutal Bruno SMASH!
![]() Ažurirao Hogar Strašni - 20.Studeni/Nov.2015 u 22:43 |
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2015 u 22:46 |
|
vidovnjak se može javiti - da ne zaboravim. A sad odoh raditi na vremeplovu da mogu što prije skinuti grimma i prevesti ga...
![]() |
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2015 u 22:49 |
|
Prodajem ja povoljno polovan. Ne treba mi više pošto sam odgledao Star Wars Episode IX i poslednju sezonu Igre prestola. Nažalost, titlova nije bilo.
![]() ![]() ![]() |
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2015 u 22:50 |
|
Ljeni prevoditelji! Što ćeš!
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2015 u 22:54 |
|
1. Najpre sam pomislila da je sersei ja
Dok nisam stigla do cersei ![]() 2. Ljubica je izgleda u ovoj epizodi Dženifer Lorens ![]() 3. Tihi, valjda negde čuvaš ove priče, mogao bi da objaviš bestseler ![]() |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2015 u 23:18 |
|
A ja se čudio ko je ovaj C. S. Ajich…
![]() Nebojša + Iro…
|
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2015 u 23:20 |
![]() Cersei, ovi su nas zasenili, svi paparaci trče za njima
![]() |
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2015 u 23:20 |
|
C. S. Ajich - pa gospođice detektivko???
![]() I vi, gospođice Eden! ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2015 u 00:07 |
Fakin' hell, šta je ovo? Sad moram pročitati sve što je napisao. Ulažem veto i nominiram Tihog! ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2015 u 00:21 |
ne brini dragi, neće dugo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2015 u 00:28 |
Sviđa mi se uloga - kao, ja Dženifer Lorens ![]() C. S. Ajich, drži se svoje anoreksične uloge i upamti da sam ja pozitivan lik ponavljaj u sebi: ona je Dženifer Lorens, mada me možeš zvati i Ketnis ![]() ![]() ![]() Ali ko je vuk? Ne smem ni da pomislim na Gazdu... Možda Kadet ili Hogar ili ??? Što rekla Boja, svi ste mi sumnjivi? |
|
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2015 u 00:47 |
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 352353354355356 1635> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |