| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Samt El Qusur Aka The Silences Of The Palace (1994) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Samt El Qusur Aka The Silences Of The Palace (1994)Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2014 u 16:04 |
|
Samt El Qusur (1994) * The Silences Of The Palace * ![]() IMDb Režija: Moufida Tlatli Scenarij: Moufida Tlatli, Nouri Bouzid Žanr: Drama Jezik: Francuski, Tunizijski Država: Francuska, Tunis Trajanje: 128 min Amel Hedhili ... Khedija Najia Ouerghi ... Khalti Hadda Hend Sabri ... Young Alia Fatima Ben Saidane ... Mroubia Zahira Ben Ammar ... Habiba Sabah Bouzouita ... Schema Sonia Meddeb ... La Jneina Hélene Catzaras ... Fella Ghalia Lacroix ... Adult Alia Michket Krifa ... Memia Hichem Rostom ... Si Bechir Priča o 25-ogodišnjoj Aliji, lijepoj kćeri sluge Khedija, koja se vrati u prinčevu palatu, na mjesto gdje je rođena za vrijeme francuske kolonijalne vladavine u Tunisu u kojoj je njena majka radila kao ispomoć u kuhinji. Lutajući napuštenom palatom Alija se suočava sa svojim uspomenama iz djetinjstva. NAGRADE: Toronto International Film Festival's "International Critics' Award" for 1994. Cannes Film Festival Golden Camera award for 1994. Sutherland Trophy award from the British Film Institute Awards for 1995. Golden Tanit of Carthage Film Festival for 1994. Golden Tulip award from Istanbul International Film Festival for 1995. Prevod je uradio drvebra TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |