| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Samsara (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Samsara (2011)Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2013 u 23:59 |
|
Samsara (2011) ![]() IMDb Režija: Ron Fricke Scenarij: Ron Fricke, Mark Magidson Žanr: Dokumentarni Država: USA Trajanje: 102 min Balinese Tari Legong Dancers ... Dancers: Indonesia Ni Made Megahadi Pratiwi ... Dancer: Valinese Tari Legong Dancers, Indonesia Puti Sri Candra Dewi ... Dancer: Valinese Tari Legong Dancers, Indonesia Putu Dinda Pratika ... Dancer: Valinese Tari Legong Dancers, Indonesia Marcos Luna ... Tattoo Daddy: USA Hiroshi Ishiguro ... Professor and Robot Clone: Japan (as Prof. Hiroshi Ishiguro) Olivier De Sagazan ... Mat At Desk: France Ladyboys of Cascade Bar ... Dancers: Thailand Kikumaru ... Geisha: Japan Crisanto Neire ... Lead Singer: Cebu Provincial Detenton Center, Philippines Robert Henline ... U>S> Army Veteran: USA (as Staff Sergeant Robert Henline) Samsara je sanskritska riječ koja označava 'točak života koji se neprestano okreće'. Dokumentarni film 'Samsara' ponovo ujedinjuje režisera Rona Frickea i producenta Marka Magidsona, čiji su nagrađivani filmovi 'Baraka' i 'Chronos' kombinacija vizuelne i muzičke umetnosti. Samsara nas vodi po svetim oblastima, opustošenim predjelima, industrijskim zonama i čudima prirode prevazilazi naša očekivanja od običnog dokumentarca i podstiče našu sopstvenu interpretaciju inspiriranu slikama i muzikom koji spajaju drevno i moderno. 'Samsara' je jedan od rijetkih filmova koji je u proteklom vijeku doživio luksuz biti zabilježen na 70 mm vrpcu, sniman tijekom gotovo 5 godina u 25 zemalja svijeta. Prevod je uradila allynat TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |