| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Russia's War: Blood Upon the Snow (1997) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Russia's War: Blood Upon the Snow (1997)Objavljeno: 22.Svibanj/May.2013 u 05:38 |
|
Russia's War: Blood Upon the Snow (1997) ![]() IMDb Scenarij: prema knjizi Richarda Overija Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 52 min / 10 epizoda Narrator: Nigel Hawthorne Odlična dokumentarna serija o Drugom svetskom ratu “Ruski rat: Krv na snegu” iz 1997. godine, iscrpno opisuje, objašnjava, i ispituje prirodu sovjetskog društva u vrijeme velike patriotske borbe protiv nacističkih snaga. Serija kritički ukazuje na okrutnosti komunističkog režima u SSSR-u kao i na sukob između nacističke Nemačke i SSSR-a. Sastoji se od deset epizoda koje hronološki obuhvataju period između 1924-1953 godine tokom vlasti J.V. Staljina u SSSR-u. U nekim epizodima je domaćin Henry Kissinger, Nigel Hawthorne je narator, a kao savjetnici su uz ostale stručnjake, sudjelovali i važni ruski istoričari staljinov biograf Dmitrii Volkogonov i Mikhail Semiriaga, uz Richarda Overya i uz saranju naučnih institucija prvenstveno iz Rusije, Velike Britanije, Ukrajine, Belorusije itd. Seriju je preveo fixup TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
nikola-alampioski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2013 u 15:08 |
|
Pa ovo ima na jutjubu još sa sinhronizacijom audija da ne mora čovek da se muči da čita....
|
|
![]() |
|
fixup
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 26.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 110 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2013 u 18:17 |
|
Istina je da ima na You Tubeu i to TV verzija. Ovo moje je DVD verzija, svaka epizoda je skraćena za pet minuta i tako je sveukupno skraćeno 50 minuta po meni vrlo zanimljivih dijelova i priča. Preporučujem koga to zanima neka pogleda i TV verziju.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |