| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Roswell(1999) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Roswell(1999)Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2009 u 14:03 |
|
http://www.imdb.com/title/tt0201391/ Cast Shiri Appleby ... Liz Parker (61 episodes, 1999-2002) Takodje poznata pod imenom: "Roswell High" Serija u neku ruku predstavlja dnevnik Liz Parker, devojke kojoj u prvoj epizodi Maks Evans (our beloved alien) spasava zivot. Veoma zanimljiva serija i poprilicno kvalitetna(fin budzet). U seriji pored same fantastike ima i jos dosta toga, tj ima malo komedije(bas sam se lepo nasmejao par puta), a naravno ne bi to bilo to da nije zacinjeno sa malo(dosta) ljubavnih muka glavnih junaka (ipak je to srednja skola). Meni bi serija bila mnooogo bolja da sam je gledao u vreme kad se i pojavila(tj dok sam bio u srednjoj), jer su tinejdzeri ciljna publika serije. Mada svakako mogu da je pogledaju svi kojima tema deluje zanimljivo. Koliki je budzet serije vidi se i po tome da je "theme song" ove serije "Dido - Here with me". Kad sam vec kod muzike jos da kazem da sam bio odusevljen kako je Mahandra Delfino(Maria de Luka u seriji - plavusa skroz desno na donjoj slici) u jednoj epizodi otpevala F. Kolinsovu pesmu "In the air tonight prevod radi heller |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dragandza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2009 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 9 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2010 u 21:21 |
|
Cao! Hoces li uraditi prevod i za Roswell S03E13-18? Da znam da ne pocinjem sa prevodjenjem! Pozz!
|
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2010 u 09:03 |
|
ako ti je hitno,mozes da krenes za prevodjenjem.
koliko znam heller je stigao do so3 e12. a za svaku epizodu jednom mesecno pa ako ti je dugo da cekas slobodno prevedi pozzzz. |
|
![]() |
|
heller
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: hell Status: Offline Points: 297 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 02:22 |
|
Ako neko nije upućen prevedena je kompletna serija, Klio je dovršila moj rad.
|
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2010 u 21:01 |
|
po meni jedna od boljih serija...
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Svibanj/May.2018 u 09:45 |
|
U nedostatku novih ideja, The CW televizija će ponovo snimati ovu seriju u njihovoj produkciji.
![]() |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |