Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Roots (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Roots (2016)

Roots

Roots (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

biografski, drama, povijesni, ratni

Trajanje:

90 min

Glavne uloge:

Jonathan Rhys Meyers
  >  Tom Lea
Tony Curran
  >  Connelly
Derek Luke
  >  Silla Ba Dibba
Shannon Lucio
  >  Patricia Lea
Katie McGuinness
  >  Elizabeth Waller
Malachi Kirby
  >  Kunta Kinte
Erica Tazel
  >  Matilda
Adam Fergus
  >  Sir Eric Russell
Regé-Jean Page
  >  Chicken George
Babs Olusanmokun
  >  Omoro Kinte
James Purefoy
  >  John Waller
Anika Noni Rose
  >  Kizzy
Matthew Goode
  >  Dr. William Waller
Laurence Fishburne
  >  Alex Haley
Forest Whitaker
  >  Fiddler

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Roots (2016)
    Objavljeno: 22.Svibanj/May.2016 u 01:47

Roots (2016)

Žanr:
drama, istorijska

Uloge: Roman Armstrong, Emayatzy Corinealdi, Laurence Fishburne, Matthew Goode, Anna Paquin, Mekhi Phifer, Jonathan Rhys Meyers, Forest Whitaker

Jezik: engleski

Radnja:
Serija “Korijeni” je remake američke televizijske mini-serije temeljene na knjizi Alexa Haleya, originalno prikazane na programu TV-mreže ABC 1977. godine. Kunta Kinte je sin Mandinka poglavice u današnjoj Gambiji koga je otac odgojio da bude ponosni ratnik. Godine 1767. ga zarobljavaju i odvode na brod odakle će nakon tromjesečnog putovanja biti iskrcan u Sjevernoj Americi i prodan u roblje vlasniku jedne plantaže. Radnja serije se bavi njegovom sudbinom, njegovoj borbi i težnji ka slobodi, sve do sudbine njegovih nasljednika, koji su konačno dočekali da se u SAD proglasi zakon o ukidanju ropstva, nakon skoro dvije stotine godina…

Izvor: http://www.topcinemamovie.com

IMDB

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Vvesko View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vvesko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2016 u 02:39
Ova serija obećava.... Glumačka postava ZVOOONI.....usta
Na vrh
Izrael View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Izrael Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2016 u 21:06
Bio sam mlad dečko kad su prvi Korijeni prikazani na tv-u,čitao sam kritike,dobro je ocijenjena serija koja se u potpunosti držala priče i knjige samo je za razliku od originala (8 dijelova) ova sabijena u 4 dijela ili epizode.Vidim da je postavljen titl na engleskom jeziku za prve dvije epizode pa me zanima hoće li biti i druge dvije a naravno hoće li biti i na srpskom ili hrvatskom jeziku također?
Želim vam Božji blagoslov
Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2016 u 23:10
Baš sad vidim ovo - piše 1977.
Pa mogli su to ostavit bar do druge godine, imalo bi više smisla, pošto je okrugla godišnjica.
Inače nisam gledao, no čuo sam za tog Kunta Kinte mnogo puta.
Na vrh
Izrael View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Izrael Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2016 u 23:47
Originalna (prva) serija Roots jeste iz 1977g. ali ovo je potpuno nova obrada iste radnje iz 2016.g.,pogledao sam i trailer i meni se sviđa,dobro je ocijenjena od strane gledatelja i kritičara a ima samo 4 epizodeShocked
Želim vam Božji blagoslov
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2016 u 00:27
Za pretpostaviti, još jedno skrnavljenje originala usled nedostatka ideja i originalnosti.
Original odličan!
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2016 u 18:51

Serija je prevedena, - CRAFTMASTER® - hvala za prevode  uzdravlje

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2017 u 15:31
Po mom mislljenu, mozda trenutno najbolje nesto sto sam odgledao u 2017. U pitanju je istoimeni rimejk. I jeste cudno da rimejkovi ne budu bolji od originala uprkos boljim uslovima ali ovaj rimejk je zaista odlican i ne manjka za originalom, kao na primer rimejk Straw Dogs. Gledao sam i original Roots(bez prevoda) a steta sto nisam nasao Roots New Generation, koji je uradjen nakon originala Rootsa i bilo bi super da urade i taj rimejk. I mislim da nije u pitanju nedostatak ideja nego neki projekti zasluzuju rimejk a recimo ovakav projekat ne moze da donese neku zaradu nego se cene sf specijalni efekti i ostali nekvalitet. Obavezno pogledajte!
Na vrh
dacan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dacan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2018 u 20:38
razočarenje
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.