| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Roommates (1995) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Roommates (1995)Objavljeno: 22.Svibanj/May.2013 u 04:27 |
|
Roommates (1995) ![]() IMDb Režija: Peter Yates Scenarij: Max Apple Žanr: Komedija, Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 108 min Peter Falk ... Rocky Holzcek D.B. Sweeney ... Michael Holzcek Julianne Moore ... Beth Holzcek Ellen Burstyn ... Judith Jan Rubes ... Bolek Krupa Joyce Reehling ... Barbara Ernie Sabella ... Stash John Cunningham ... Burt Shook Noah Fleiss ... Michael at age 5 Lisa Davis ... Betty Rocky Holzcek (Peter Falk) svadljivi je sedamdesetogodišnji poljsko-američki pekar, koji inzistira, unatoč protestima rodbine, u usvajanju svog mladog unuka, Michaela, nakon što dječakovi roditelji preminu. Dvadeset godina kasnije Michael (D.B. Sweeney) je student medicine koji je prisiljen primiti djeda u svoj stan. Iako se Rocky slaže sa Michaelovim cimerom stvari ne idu tako dobro sa Michaelovom djevojkom, Beth (Julianne Moore). NAGRADE: 1996: Academy Awards, USA Nominacija za najbolju šminku Prevod je uradio Movie Master TITL Izvor:inter.okr. Ažurirao Kneginja - 22.Svibanj/May.2013 u 04:27 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |