| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rise of the Guardians (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Rise of the Guardians (2012)Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 13:07 |
IMDbŽanr:animacija, avantura, porodični Godina:2012 Režiser:Peter Ramsey Scenario:William Joyce Uloge: Hugh Jackman, Alec Baldwin, Isla Fisher Award:1 nagrada Studio:DreamWorks Animation Zemlja:United States Website:www.riseoftheguardians.com Jezik:Engleski Trajanje:97 minuta Tvorci filmova Shrek i Kung Fu Panda donose nam epsku avanturu o legendarnim čuvarima dječjih snova. Djed Božićnjak, Jan Mraz (Jack Frost), Zubić Vila, Uskršnji Zeko i Pješčan pet su junaka koji se suprotstavljaju Mrakuli koji želi osvojiti svijet i obaviti ga vječnim mrakom. Čuvari se udružuju i bore do zadnjeg daha kako bi zaštitili snove, nade, vjerovanja i maštu djece. mojtv.hr Ažurirao Rea - 30.Studeni/Nov.2012 u 21:43 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2012 u 12:56 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Beren
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2012 u 18:53 |
|
Cijele godine, očekujući ovaj film sam mislio da je nastavak filma Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole iz 2010.
|
|
![]() |
|
booshman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 06.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Pirot, Srbija Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2019 u 16:15 |
|
Nije loš crtać za pogledati jedanput ili sa porodicom.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |