| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Riese (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Riese (2009)Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 20:56 |
|
Riese (2009)
http://www.imdb.com/title/tt1542543/
Christine Chatelain ... Riese
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 01:09 |
|
Lara Croft si nabavila psa
![]() Moglo bi biti zanimljivo
![]() |
|
![]() |
|
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 07:59 |
|
Trailer:
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 08:06 |
|
Pogledao sam prvu epizodu.Traje 9 min.Ovo je prvi put da gledam webisode i neznam kako funkcioniraju takve serije.Koliko se protežu da bi se nešto shvatilo.Jednostavno prekratko traje .Vjerojatno se mora pogledati 5.6 komada da bi se dobilo neki utisak.Inače uvijek kad pogledam neku seriju dobijem neki utisak o seriji ali o ovoj seriji nebi znao jednostavno šta da mislim.Čak i ne govore ništa kažu par rečenica što bi stalo u 4 reda sveukupno.Ništa pogledat ču još par epizoda pa ču onda malo više reči o seriji dali mi se sviđa ili ne i o čemu se otprilike radi.Uglavnom ona bježi od nekih. ljudi.
|
|
![]() |
|
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 14:37 |
|
Ja mislila da je u pitanju neka greška kad sam vidila da traje 9 minuta
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 15:11 |
|
Nije takav vid serije.
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 15:33 |
|
Ti si kampfar neku drugu epizodu preveo jer ovi uopče nepričaju osm na kraju serije i kad ona zove psa.Ili je titl fake
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 15:47 |
|
1 epizoda je Hunt vjerojatno je ovo druga epizoda koju si ti postavio a možda je opet i fake.Trebao si skinut seriju pa pogledat ima samo 9 min.
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 16:57 |
|
Ko je igrao Arcanum, Icewind dale, Baldurs gate, Fallout i slično, svideće mu se tematika filma jer spada u neki sajber kurajber period gde može da pucaju na tebe iz topa ili da te jure nožem za jabuke.
Fantasy svet, fantasy karta sveta. Negativci su tzv. Kult koji je postavio neku mean bitch princezu a zbacio bivšu i ukokao njenu porodicu. Imaju zlog ''promuklog'' tajanstvenog vođu koji je nadrkan kao zmaj jer se ne plaši ničega. Pošto im je utekla prethodna princeza, ''Kult'' koji juri ''jeretike'' (između ostalog), hoće da dovrši posao i smakne bivšu princezu davljenjem čarapom ili sečenjem glave, njihov izbor... Likovi jako dobro koreografirani, face prihvatljive, nije kičeraj što je jako bitno, traje koliko traje, ali lepo traje. Prevode radim na sluh, i pravim većim delom ručno linije. Meni lično se dopada. Any questions? ![]() Edit: #Salvador Skinuo sam i proverio prevod, ne vidim u čemu je problem. Proveri još jednom. Ažurirao Kampfar - 27.Studeni/Nov.2010 u 17:07 |
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 17:09 |
|
Imam ja pitanje od kud si skinuo 1 epizodu jer ja sam skinuo s par sajtova jer sam mislio da je fake zbpg ovog tvog titla a nakraju ispada da je ipak titl fake.1epizoda je hunt je li tako.
Mogu ti ispričati početak.Ona trči sa rukom na trbuhu .ranjena je a za njom su dvojica tipova koji je love.Ona stane naravno tu je fight gdje ih ona ukoka oba.Jeli tako u tvojoj seriji.
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 17:16 |
|
Proveri koju si verziju skinuo. Ako je REDONE, onda ok, ako nije, onda možda mora da se pomeri titl.
1vi deo. Objašnjava se dolazak nove zle kraljice, dok se ova maklja po šumi sa tim likovima, nalazi vuka, stiže do 1vog grada. |
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 17:25 |
|
Hm moguče da ja imam onda neki pre release jer ovo što pišeš je slično što sa m ja gledao isto se maklja s nima i dolazi do prvog grada i tamo je sačeka čuvar koji je nepušta unutra i ona u tom trenu padne u nesvijest.Ali i meni traje 9 min serija neznam koliko tebi.
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 17:26 |
|
Pa šta ti piše u verziji?
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 17:47 |
|
Oprosti našao sam onu tvoju verziju sad je skidam meni je samo pisalo HD ali skino sam je s piratabay pa sa btjunkei itd i sve su iste.Ali i još sam negdje pročitao da ima drukčija verzija skračena.Vjerojatno ja imam skračenu a ova tvoja je duža ili malo promjenjena.Čudno mi je bilo kako tebi sve lijepo opisuje bez problema se može skužiti o čemu se serija radi a ja kad gledam ovu svoju verzijuništa nekužiš
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 17:54 |
|
Drugačije ide tajming na HD mislim, REDONE je sasvim dobra slika, ne treba baterijska lampa kada su mračne scene. Proveri kada skine.
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 17:59 |
|
Aha sad sam skinuo tvoju i pogledao sam meni je sve cut tamo baš gdje se priča u mojij verziji je poslje makljaže ide samo kroz šumu bez ikakve priče sve do prvog grada sve je cut. baš fali minuta serije upravo to gdje se priča
Znači ipak postoje dve verzije.Oprosti ja sam bio u krivu i oprostite svi što sam iznjeo netočne podatke da to nije ta epizoda.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |