Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Riese (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Riese (2009)

Riese

Riese (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2009

Žanr:

drama, akcija, fantazija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

88 min

Autor:

Ryan Copple
, Kaleena Kiff

Glavne uloge:

Christine Chatelain
  >  Riese
Patrick Gilmore
  >  Trennan
Ben Cotton
  >  Herrick
Richard Harmon
  >  Prototype
Amanda Tapping
  >  Narrator
Alessandro Juliani
  >  Garin
Sharon Taylor
  >  Amara
Ryan Grantham
  >  Young Arkin
Gina Chiarelli
  >  Cacilia
Allison Mack
  >  Marlise
Peter Kelamis
  >  Ormand
Bart Anderson
  >  Doctor Bauman
Erica Carroll
  >  Mother
Kirk Jaques
  >  Huntsman
Shauna Johannesen
  >  Nurse

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Riese (2009)
    Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 20:56

Riese (2009)

http://www.imdb.com/title/tt1542543/

Kreatori serije:
Ryan Copple,
Kaleena Kiff
Miguel Valdez-Lopez

Žanr: Akcija, Avantura,
Sci-Fi, Fantazija
Država: Kanada
Jezik: Engleski
Sezona: 01
Epizoda: 10

Christine Chatelain ... Riese
Patrick Gilmore ... Trennan
Sharon Taylor ... Amara
Ben Cotton ... Herrick

Reise je nova internetna serija u kojoj djevojka Riese i njen vuk
Fenrir lutaju po propalom postcyberpunk carstvu imenovanom
Eleysia rješavajući probleme.
Putujući od nacije do nacije, Riese i njen vuk Fenrir bježe pred
zastrašujućim kultom sa imenom Sekta.
Sekta šalje svoje ubice koji ne prezaju ni pred čim da završe
zadatak koji je bio neuspješan prije mnogo godina.
Riese se ne može sjetiti dogadjaja iz tagične noći kad su joj ubili
cijelu porodicu, a ona je bila primorana da pobjegne u pustinju.
Na tom putu lutanja i bježanja, Riese će spojiti svoju prošlost i
sudbinu, u sukobu koji će održati sudbinu svijeta u ravnoteži i nekad
mirno carstvo Eleysia će postati bojno polje.

prevod radi Kampfar

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 01:09
Lara Croft si nabavila psaLOL
Moglo bi biti zanimljivoWink
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 07:59
Trailer:
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 08:06
Pogledao sam prvu epizodu.Traje 9 min.Ovo je prvi put da gledam webisode i neznam kako funkcioniraju takve serije.Koliko se protežu da bi se nešto shvatilo.Jednostavno prekratko traje .Vjerojatno se mora pogledati 5.6 komada da bi se dobilo neki utisak.Inače uvijek kad pogledam neku seriju dobijem neki utisak o seriji ali o ovoj  seriji nebi znao jednostavno šta da mislim.Čak i ne govore ništa kažu par rečenica što bi stalo u 4 reda sveukupno.Ništa pogledat ču još par epizoda pa ču onda malo više reči o seriji dali mi se sviđa ili ne i o čemu se otprilike radi.Uglavnom ona bježi od nekih. ljudi.
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 14:37
Ja mislila da je u pitanju neka greška kad sam vidila da traje 9 minuta Stern Smile znači nije Sleepy hbg ja volim da film ili serija traju što duže. Znači cijelu sezonu ću pogledati u sat i pol Wacko
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 15:11
Nije takav vid serije.

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 15:33
Ti si kampfar neku drugu epizodu preveo jer ovi uopče nepričaju  osm na kraju serije i kad ona zove psa.Ili je titl fake
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 15:47
1 epizoda je Hunt vjerojatno je ovo druga epizoda koju si ti postavio a možda je opet i fake.Trebao si skinut seriju pa pogledat ima samo 9 min.
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 16:57
Ko je igrao Arcanum, Icewind dale, Baldurs gate, Fallout i slično, svideće mu se tematika filma jer spada u neki sajber kurajber period gde može da pucaju na tebe iz topa ili da te jure nožem za jabuke.
Fantasy svet, fantasy karta sveta. Negativci su tzv. Kult koji je postavio neku mean bitch princezu a zbacio bivšu i ukokao njenu porodicu. Imaju zlog ''promuklog'' tajanstvenog vođu koji je nadrkan kao zmaj jer se ne plaši ničega.
Pošto im je utekla prethodna princeza, ''Kult'' koji juri ''jeretike'' (između ostalog), hoće da dovrši posao i smakne bivšu princezu davljenjem čarapom ili sečenjem glave, njihov izbor...

Likovi jako dobro koreografirani, face prihvatljive, nije kičeraj što je jako bitno, traje koliko traje, ali lepo traje.
Prevode radim na sluh, i pravim većim delom ručno linije.
Meni lično se dopada.

Any questions? Dead

Edit: #Salvador
Skinuo sam i proverio prevod, ne vidim u čemu je problem. Proveri još jednom.

Ažurirao Kampfar - 27.Studeni/Nov.2010 u 17:07

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 17:09
Imam ja pitanje od kud si skinuo 1 epizodu jer ja sam skinuo s par sajtova jer sam mislio da je fake zbpg ovog tvog titla a nakraju ispada da je ipak titl fake.1epizoda je hunt je li tako.
Mogu ti ispričati početak.Ona trči sa rukom na trbuhu .ranjena je a za njom su dvojica tipova koji je love.Ona stane naravno tu je fight gdje ih ona ukoka oba.Jeli tako u tvojoj seriji.
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 17:16
Proveri koju si verziju skinuo. Ako je REDONE, onda ok, ako nije, onda možda mora da se pomeri titl.
1vi deo. Objašnjava se dolazak nove zle kraljice, dok se ova maklja po šumi sa tim likovima, nalazi vuka, stiže do 1vog grada.

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 17:25
Hm moguče da ja imam onda neki pre release jer ovo što pišeš je slično što sa m ja gledao isto se maklja s nima i dolazi do prvog grada i tamo je sačeka čuvar koji je nepušta unutra i ona u tom trenu padne u nesvijest.Ali i meni traje 9 min serija neznam koliko tebi.
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 17:26
Pa šta ti piše u verziji?

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 17:47
Oprosti našao sam onu tvoju verziju sad je skidam meni je samo pisalo HD ali skino sam je s piratabay pa sa btjunkei itd i sve su iste.Ali i još sam negdje pročitao da ima drukčija verzija skračena.Vjerojatno ja imam skračenu a ova tvoja je duža ili malo promjenjena.Čudno mi je bilo kako tebi sve lijepo opisuje bez problema se može skužiti o čemu se serija radi a ja kad gledam ovu svoju verzijuništa nekužiš
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 17:54
Drugačije ide tajming na HD mislim, REDONE je sasvim dobra slika, ne treba baterijska lampa kada su mračne scene. Proveri kada skine.

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 17:59
Aha sad sam skinuo tvoju i pogledao sam meni je sve cut tamo baš gdje se priča u mojij verziji je poslje makljaže ide samo kroz šumu bez ikakve priče sve do prvog grada sve je cut. baš fali minuta serije upravo to gdje se pričaLOLZnači ipak postoje dve verzije.Oprosti ja sam bio u krivu i oprostite svi što sam iznjeo netočne podatke da to nije ta epizoda.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.