| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Requiem pour une tueuse (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Requiem pour une tueuse (2011)Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2013 u 18:08 |
|
Requiem pour une tueuse (2011) * Requiem for a Killer * ![]() IMDb Režija: Jérôme Le Gris Scenarij: Jérôme Le Gris Žanr: Triler Jezik: Francuski, Engleski Država: Francuska Trajanje: 91 min Mélanie Laurent ... Lucrèce Clovis Cornillac ... Rico Tchéky Karyo ... l'Arménien Xavier Gallais ... Xavier de Ferrières Christopher Stills ... Alexander Child Corrado Invernizzi ... Vittorio Biamonte Michel Fau ... Le chef d'orchestre Frédérique Tirmont ... La colonel Johan Leysen ... Van Kummant Julie Fuchs ... Olga Babayova Geoffrey Bateman ... Le PDG British Oil Philippe Morier-Genoud ... Le prêtre Jean-Claude Dreyfus ... Le maitre de chant Julien Israël ... Seymour Bruno Flender ... Ottmar Lucrèce (Mélanie Laurent), najbolji plaćeni ubojica očajnički želi promjeniti svoj način života i prihvata poslednji zadatak. Eliminacirati mora opernog pjevača, baritona Britanca Alexandera Childa (Christopher Stills) koji ugrožava interese velikih korporacija. Pretvara se da je sopran na istom festivalu u švicarskim Alpama, mjestu gdje njena meta pjeva, ali ništa ne ide kao što je bilo planirano. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |