| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Raja Hindustani (1996) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Raja Hindustani (1996)Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2014 u 14:54 |
|
Raja Hindustani (1996) ![]() IMDb Režija: Dharmesh Darshan Scenarij: Dharmesh Darshan, Robin Bhatt Žanr: Drama, Romansa, Muzički, Komedija, Akcija Jezik: Hindi Država: Indija Trajanje: 165 min Aamir Khan ... Raja Hindustani Karisma Kapoor ... Aarti Sehgal Suresh Oberoi ... Mr. Sehgal (Aarti's father) Johnny Lever ... Balvant Singh Navneet Nishan ... Kamal Singh / Kammo Veeru Krishnan ... Gulab Singh Kunal Khemu ... Rajnikant (as Master Kunal Khemu) Pramod Moutho ... Swaraj (Shalu's brother) Mohnish Bahl ... Jai (as Mohnish Behl) Tiku Talsania ... Chacha (Raja's uncle) Farida Jalal ... Chachi (Raja's aunt) Priča o Raji, siromašnom taksisti iz malog grada koji se zaljubi u bogatu djevojku Aarti, čiji su otac, okrutna mačeha i ostala rodbina protiv te veze, ali se tvrdoglava Aarti usprkos tome uda za njega. Nakon svadbe čini se da su otac, okrutna mačeha i ostala rodbina prihvatili taj brak, ali Raja i Aarti ne znaju da oni planiraju kako da ih rastave. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |