| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Quill Aka Quill: The Life of a Guide Dog (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Quill Aka Quill: The Life of a Guide Dog (2004)Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2015 u 16:37 |
|
Quill (2004) Aka Quill: The Life of a Guide Dog ![]() ![]() Režija: Yôichi Sai Scenarij: Ryohei Akimoto, Kengo Ishiguro Žanr: Drama Jezik: Japanski Država: Japan Trajanje: 100 min Uloge: Kaoru Kobayashi ... Watanabe Mitsuru Kippei Shîna ... Tawada Satoru Teruyuki Kagawa ... Isamu Nii Keiko Toda ... Yoshiko Watanabe Tomoka Kurotani ... Masumi Kubo Quill je jedan od pet štenaca od mame Labradorke, ali ono što čini Quill različitim od braće i sestara je crna točka na trbuhu u obliku ptice i izuzetna tvrdoglavost. Kada Quilla pošalju u školu za trening pasa, mrzovoljni stari slijepac gospodin Watanabe sa kojim bi trebao biti u paru, na početku ne prihvata ideju da ima psa. Prevod je uradio: Kunshin ![]() Ažurirao Kneginja - 23.Ožujak/Mar.2015 u 04:02 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |