| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Quantum Leap (1989) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Quantum Leap (1989)Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2014 u 20:30 |
|
Quantum Leap (1989–1993) ![]() Žanr: Akcija, Avantura, Drama Trajanje: 96 x 60 min (5 sezona) Država: Amerika Jezik: Engleski Kreator: Donald P. Bellisario Uloge: Scott Bakula ... Dr. Sam Beckett Dean Stockwell ... Admiral Al Calavicci Tokom eksperimenta koji je krenuo u neplaniranom smeru Dr Sem Beket je bačen kroz vreme. Bez sećanja na to ko je, nalazi se u tuđem telu. Njegov prijatelj Al, koji mu se prikazuje kao hologram kog može samo Sem videti, objasni mu da je izgubljen u vremenu i da pokušavaju da ga vrate u pravo vreme i telo. Dok je u tuđem telu, pokušava da pomogne u rešavanju problema ličnosti u čije telo je upao. Umesto da ga vrate u njegovo vreme, Sem se u svakoj epizodi nađe u drugom telu i često u veoma opasnim situacijama. Pomoću informacija iz budućnosti koje mu dostavlja Al, uspeva da prebrodi nezgodne. Serija je dobila više važnih nagrada - Emi, Zlatni globus i sl. izvor: sftim |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2014 u 21:02 |
|
MajaG72 je najavila prevode za S01E07, S02E12-S02E15, S02E17-S02E22, S03, S04, S05 ![]() S01E07 je prevedena, hvala MajaG72 ![]() TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |