Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Psych (2006)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Psych (2006)

Psych

Psych (2006)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Frikovi

Godina:

2006

Žanr:

kriminalistički, misterij, komedija

Trajanje:

44 min

Autor:

Steve Franks

Glavne uloge:

James Roday Rodriguez
  >  Shawn Spencer
Timothy Omundson
  >  Carlton Lassiter
Maggie Lawson
  >  Juliet O'Hara
Corbin Bernsen
  >  Henry Spencer
Kirsten Nelson
  >  Karen Vick
Dulé Hill
  >  Gus Guster
Liam James
  >  Young Shawn
Sage Brocklebank
  >  Buzz McNab
Kurt Fuller
  >  Coroner Woody Strode
Carlos McCullers II
  >  Young Gus
Skyler Gisondo
  >  Young Shawn
Dulé Hill
  >  Burton Guster
Kristy Swanson
  >  Marlowe Viccellio
Rachael Leigh Cook
  >  Abigail Lytar
Cybill Shepherd
  >  Madeleine Spencer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Psych (2006)
    Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2010 u 23:36

Psych
USA Network

komedija, kriminalistički
SAD, 2006 
Režija: Mel Damski, Michael Zinberg, Matt Shakman
Scenarij: Steve Franks, Andy Berman
Uloge: James Roday, Dulé Hill, Timothy Omundson, Corbin Bernsen, Maggie Lawson, Kirsten Nelson, Liam James

Opis:
Shawnov otac, policajac Henry (Corbin Bernsen), od malena je podupirao Shawna (James Roday) da zapaža i najmanje detalje u svojoj okolini kako bi se kasnije nastavio služiti njima u poslu kojim se bavi cijela obitelj. S vremenom se otac i sin zbog generacijskog jaza razdvoje i Shawn se nađe u potrazi za svojim pozivom isprobavajući najrazličitije poslove, samo kako bi izbjegao detektivski posao kojim se bavi njegov otac. Ipak, čisto iz zabave, naziva policiju i dojavljuje tragove u slučajevima o kojima čita u medijima. Kada jedna njegova dojava bude vrlo precizna, policija posumnja da je suučesnik u zločinu i uhiti ga. Pomoću šarma Shawn uvjeri detektive da je vidovit i oni ga, iako skeptični, odluče angažirati u rješavanju teških slučajeva. Uz potporu najboljeg prijatelja Gusa (Dulé Hill), Shawn otvori istražiteljsku agenciju i postane privatni detektiv čije rješavanje misterioznih slučajeva zadivi policiju.

mojtv.hr

TITLOVI

Sezonu 5 nam prevodi kolega MacondoClap
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2010 u 14:20
A ovo su likovi samo takvi. To sam često gledao na Novoj, lik je prelud!

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2011 u 20:12
Pogledao prvu sezonu, serija je odlična....Kriminalistika pomiješana sa humorom, ma legedarno...Malo serija podsjeća na Monka...Tako da mi to super....Glavni likovi su opičeni i presmiješniBig smile....Serija je baš ono opuštajuća, ma uživancija...Nastavljam dalje gledati....

Ažurirao outside - 10.Ožujak/Mar.2011 u 20:14
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2011 u 00:14
Upravo završio s 4. sezonom. Fenomenalan zadnji nastavak, najbolji dosad..Stvarno vrhunski odrađeno, i ona glazba na kraju nastavka, ma vrh......Predobra mi je serija...Zapravo, počinje mi biti jedna od najdražih...Svi su mi likovi priraslu srcu, i baš sam oduševljen ovom serijom... Smile ...Macondo, hvala ti puno na prijevodima ClapClap
Na vrh
Macondo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Macondo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2011 u 20:35
Nema na čemu. Čekamo jesen, pa krećemo sa sezonom 6 ;)
Na vrh
Knife View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Knife Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2012 u 20:32
Najbolja serija ikada napravena. Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.