| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Prizrak V Krivom Zerkale Aka Ghost In The Curved Mirror (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Prizrak V Krivom Zerkale Aka Ghost In The Curved Mirror (2013)Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2016 u 15:46 |
|
Prizrak V Krivom Zerkale Aka Ghost In The Curved Mirror (2013)
Ruski naziv: Призрак в кривом зеркале Mini serija - 4 epizode ![]() IMDB КиноПоиск Krimi, misterija Neobične i zastrašujuće pojave, bile su razlog da gospođa Šestakova pozove privatne detektive na svoje staro imanje. Čudni događaji su je naveli na pomisao da je kuća ukleta. Noću škripi pod kao da neko hoda kroz sobu, svetla se sama pale i gase bez očiglednog razloga i objašnjenja, a treperava senka žene u belom viđena je u pomoćnoj zgradi. Detektivi Sergej i Makar ne veruju u duhove, i zato nastoje da objasne te događaje uz pomoć logike i dedukcije. Međutim, serija ubistava u okolini ne može biti slučajnost i ona očigledno moraju biti povezana sa tajnama kuće gospođe Šestakove. Duh, čak i ako bi verovali u natprirodne sile, nije mogao da počini ta ubistva... Režija: Vjačeslav Lavrov Scenario: Jekaterina Kostikova Uloge: Aleksej Sekirin, Sergej Kolešnja, Ljudmila Gavrilova, Angela Koševaja, Nina Šackaja, Gleb Podgorodinski, Nina Loščinina, Svetlana Maljukova, Denis Starkov, Viktorija Gerasimova, Denis Bobišev, Andrej Arzajev, Natalija Vintilova Prevod: kumek TITLOVI Ažurirao kumek - 17.Rujan/Sep.2016 u 08:30 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2016 u 00:45 |
|
Hvala kumek ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |